Известие

Collapse
No announcement yet.

Части за VIALLE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Влияе на бензиновия, оттам газовия копира. Защо?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

ми защото като я запаля малко трудно се изфорсирва докато е студена и като е на бензин,но след 2 мин. като прехвърли всичко е наред та ми е интересно дали влияе по някъкъв начин.и на газ сякаш върви малко повече мисълта ми е да не да я скопява само на бензин защото с газта нямам такива проблеми

Comment

Покарай я 2 дни само на бензин и ще се оправи. Просто малко си променя работата, след като е карана на газ. И трябва време да се обучи за бензин.
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

значи не е опасно то сега след смяната на сондата паля само и докато тръгна и тя е на газ и почти не я карам на бензин само паля може и затова да е.нямам намерение да я карам на бензин за кво ми е тая газ нека си е така нали не пречи нещо

Comment

снощи стана един проблем.имах газ за около 10км и заредих на ЕКО за 15лв.тръгнах и след около 200м прехвърли на газ и взе да лашка,да прекъсва до 2000 оборота добре но след 2000 това лашкане прехвърлих на бензин няма проблем след това пак на газ малко се пооправи.тръгвам да ускоря и след 3000 оборота все едно някои я е хванал за гушата с големи мъки ускорява и до 5500 оборота педала до долу това повече не ще и то докато стигне до там все едно газта е на свършване същите симптоми покарах я още малко изпържих я още няколко пъти и уж се пооправи малко ама сега от 5800 до 6400 оборота малко по тромава пък то там трябва да е наи мощна.на бензин го няма това.от какво може да е филтъра не съм го чистил от около 3-4000км и сега ми се очертава към края на седмицата да въртя около 1000км до добрич и обратно и след това щях да го чистя и да сменям масла и филтри.да не ме остави някаде по пътя.да не помпата да е почнала да заминава ако е така хич да не тръгвам иначе обороти държи няма проблем

Comment

Какво значи 'газ за около 10 км.' ?
              Аз под 15 литра рядко слизам.
              Иначе знае ли човек от какво ще е... Може и да се е задръстила нещо.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

беше останало около 2,3 литра в бутилката

Comment

твоята като беше заминала кви бяха симптомите.възможно ли е да от скапаната газ дето заредих и да ми прави такива проблеми

Comment

Моята сприраше на 4000-4500. Обаче знам, че е доста зле с малко газ в бутилката. Неслучайно по-новите модели се програмират да минават на бензин под определено количество газ. За бутилка като моята (85 л.) е около 12-15 литра.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• аидееееееееееееееее замина.тотално.пак ще се ходи до софия направо ми писна

Comment

• Първоначално публикувано от Lamarin Покажи съобщение
                        При мен изпускаше само едната.Вземаха ги аутодикс за почистване и скапаха и останалите.
                        Но това става отдавна.Сега съм изключил помпата и съм си сложил изпарител.Иначе мога да я възтановя за един ден..(ако имах дюзи)
                        как си сложил изпрител пак ли става газов инжекцион и какво друго се сменя и колко пари ти излезе цялата работа

Comment

• Първоначално публикувано от kavalista Покажи съобщение
                          аидееееееееееееееее замина.тотално.пак ще се ходи до софия направо ми писна
                          Често ли си оставал с малко или никаква газ?
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                            Често ли си оставал с малко или никаква газ?
                            цедя я до дупка газта и кат предърпа хакам на бенз и продължавам.винаги ми е светела резервата на бенз и си я зареждам на газ според прехода който ще минавам.тез пълнения до горе ги забравете!не се чудете що на колонката ви е щракнало 30л а сте изминали 200км.ам чи то като се нахакаш с 10 бири естествено че 11та та ще я повърнеш ако си с малък шкембак.за 10лв си е най-разумното зареждане,сега газостанции на път и над път не е като преди 1на на 100000 жители.

Comment

• Хм. Има малко разлика. Нашите газови са с помпа, потопена в газта. Остават ли често без газ в бутилката, помпите почват да прегряват. Нещо като бензиновата помпа - не се препоръчва да остава на сухо. За обикновените газови това не важи съответно.
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Леле, та аз всеки път карам докато ми превключи автоматично на бенз...Това лошо ли е? Как да си изчисля разхода, ако не трябва да я карам до край на газ? Моята бутилка е 20литра...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X