Всичките изпускат газ без сигнал към тях.Сутрин няма палене.На бензин кашля защото смесва горивата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Части за VIALLE
Collapse
X
-
при мене едната беше направо изгоряла а другата като твоита пускаше газ и трудно палеше.Тя и сега пали трудно ама това е друг въпрос.смених изгорялата а другата ми я смениха с не изпускаща и моита я взеха за почистване.Та що не отидеш да ти ги пуснат за почистване мисля че ще стане
Comment
-
-
ааа гадно и моята там я правех ама съм доволен че я направиха.Ми що не остави само тая дето изпуска да ти я направят.Тя и моита трудно пали сега пък уж ги гледахме не изпускаха може и друго да е проблема при мене щото дебитомера за 2-ри път ми са цаква може и от него да е
Comment
-
Ако пали трудно сутрин (да се налага два или три пъти да въртиш) има голяма вероятност да имаш моя проблем.Дано не е така, че си е ...... .Пусни вечерта налягането на магистралата, там където е връщащата газ от дюзите към бутилката и виж сутринта как ще запали.Last edited by Lamarin; d.m.y г., 20:22.155 1.8 8v 1994
Comment
-
по принцип пали винаги от втория път.как мога да го пусна това налягане като ги гледахме не течаха.не става ли просто като свърши газта да я карам на бензин малко и сутринта да пробвам то даже и за 10 мин да я загася после пак доста върти догато запали от един път не вярвам за толкова кратко време толкова газ да пуска че пак да се мъчи с паленето
Comment
-
Абсолютно.Питал съм за дюзи дори в сименс дека, но там ми казаха че патента бил техен но производството било специфично само за vialle и т.н. Казаха да се обърна към vialle.От там ме препратиха в България и накрая получих една цена от 380лв на бр...( с две думи дюзите са лилави .Другите цветове са други параметри)155 1.8 8v 1994
Comment
Comment