Известие

Collapse
No announcement yet.

Части за VIALLE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всичките изпускат газ без сигнал към тях.Сутрин няма палене.На бензин кашля защото смесва горивата.
    155 1.8 8v 1994

Comment

при мене едната беше направо изгоряла а другата като твоита пускаше газ и трудно палеше.Тя и сега пали трудно ама това е друг въпрос.смених изгорялата а другата ми я смениха с не изпускаща и моита я взеха за почистване.Та що не отидеш да ти ги пуснат за почистване мисля че ще стане

Comment

При мен изпускаше само едната.Вземаха ги аутодикс за почистване и скапаха и останалите.
        Но това става отдавна.Сега съм изключил помпата и съм си сложил изпарител.Иначе мога да я възтановя за един ден..(ако имах дюзи)
        Last edited by Lamarin; d.m.y г., 20:11.
        155 1.8 8v 1994

Comment

ааа гадно и моята там я правех ама съм доволен че я направиха.Ми що не остави само тая дето изпуска да ти я направят.Тя и моита трудно пали сега пък уж ги гледахме не изпускаха може и друго да е проблема при мене щото дебитомера за 2-ри път ми са цаква може и от него да е

Comment

Ако пали трудно сутрин (да се налага два или три пъти да въртиш) има голяма вероятност да имаш моя проблем.Дано не е така, че си е ...... .Пусни вечерта налягането на магистралата, там където е връщащата газ от дюзите към бутилката и виж сутринта как ще запали.
            Last edited by Lamarin; d.m.y г., 20:22.
            155 1.8 8v 1994

Comment

Ми що не отидеш да ги питаш дали нямат други дюзи да си вземеш и да си ги смениш ама то сигурно ще излезе колкото нов инжекцион.

Comment

по принцип пали винаги от втория път.как мога да го пусна това налягане като ги гледахме не течаха.не става ли просто като свърши газта да я карам на бензин малко и сутринта да пробвам то даже и за 10 мин да я загася после пак доста върти догато запали от един път не вярвам за толкова кратко време толкова газ да пуска че пак да се мъчи с паленето

Comment

Значи при теб е друг проблема. А за дюзи искат много пари.
                  Last edited by Lamarin; d.m.y г., 20:28.
                  155 1.8 8v 1994

Comment

и аз така си мисля,маи е от дебитомера ма няма да се занимавам поне докато върви на газ

Comment

ще ти трябва поне хилядарка за дюзи пък втора ръка трудно ше намериш щото ние сме единици с тая газова уредба и става само за нашите коли

Comment

Проверявали ли сте цена за нови дюзи?

И към колегата- това точно ли са твоите дюзи? Лилави V15?
                        Last edited by didod; d.m.y г., 10:32.
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Моите са такива лилави, а пък за дюзи едната беше към 300 лв нова и трябваше да се чака иначе втора ръка към 200 ако имат обаче

Comment

Абсолютно.Питал съм за дюзи дори в сименс дека, но там ми казаха че патента бил техен но производството било специфично само за vialle и т.н. Казаха да се обърна към vialle.От там ме препратиха в България и накрая получих една цена от 380лв на бр...( с две думи дюзите са лилави .Другите цветове са други параметри)
                            155 1.8 8v 1994

Comment

Ако искате, ще питам холандците за цена, да кажат те. Плюс 60 евро за доставка обаче. Щото ги пращат по куриер на посочен адрес.
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ако имаш такива връзки ще ти бъда много благодарен ще почерпя
                                155 1.8 8v 1994

Comment

Working...
                                X