Здравейте! Имам малко проблеми след като си сложих газовото. Парвия проблем е: Изминавам около 100км и колата започва да губи мощност и да прекасва и гасне спирам отварям капака и гледам целия изпарител замразнал и трабичките и те. Почвам да карам на безнин няма проблеми. От какво се получава това замразване? Газовоте е от 3 месеца и досега не сам имал проблеми с това. От една седмица почна да го прави. Другия ми проблем е че, оборотите играят от 500 до 1500 понякога не винаги но ме дразни 15 пъти ходих да ми я регулират и не се получава оправя се за 15 минути и аиде пак почват. Това може ли да е от моторчето за празен ход (мисля че така се казваше не разбирам много) И третия проблем е че когато карам на бензин и понякога ми светва за момент червената лампа дето прилича на свещ и когато светне сдига оборотите и после пак си гасне. Газовото е ланди не сам сигурен като го погледна ще напиша какво е и снимка ще му направя да видите къде е монтирано. Колата е Алфа ромео 146 1.4 8в 90коня боксер. 96г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с газовото.
Collapse
X
-
1- паднало е нивото на антифриза или високо закачен изпарител или не е коректно вързан към охладителната система.
2- така ще е, може да обърнеш въздуховода на филтъра да смуче надолу и да ти отворят малко кранчето, ама ще ти се качи и разхода.смени си също и въздушния филтър и да ти я регулират наново.
3-лоша ел. връзка при монтажа на газовата или скапано реле.
тоест - с***и са на всички възможни местаточка
-
Comment