Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадните цени на газа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да извадим темата от нафталина. От днес 1.37 лв. Господ да ги убие. С това темпо на увеличение, скоро ще почнем да караме на бензин. А уж зимата цената падала.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
      Да извадим темата от нафталина. От днес 1.37 лв. Господ да ги убие. С това темпо на увеличение, скоро ще почнем да караме на бензин. А уж зимата цената падала.
      Всичко е спекулация!!!
      Насред нищото цените се вдигат ей тей!!!
      Имам кола и на газ в нашето семейство, хубаво да се кара на бензин, но и той се качва...2,22 за литър...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
        Да извадим темата от нафталина. От днес 1.37 лв. Господ да ги убие. С това темпо на увеличение, скоро ще почнем да караме на бензин. А уж зимата цената падала.
        Ами да направим като в Гърция, аз съм готов да излезем да протестираме, да паркираме на бензиностанциите и да не можа да работят 1 ден като хората, но трябва всички, единни да го нанравим!!! Тогава органите на реда не могат да смогнат и ще стане.
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

• Бензинът се качи със 7 стотинки само за една седмица! Мисля, че е крайно време за протест!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Бензинът се качи със 7 стотинки само за една седмица! Мисля, че е крайно време за протест!
            Готвят и още едно леко качване на акцизчето от ведомството на Дянков
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Бензинът се качи със 7 стотинки само за една седмица! Мисля, че е крайно време за протест!
              Кога излизаме?
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Предишния път на националния протест се събрахме има няма 50 коли. Не вярвам да е по- различно сега.
                Lexus IS200

Comment

• Някой във форума беше споменал ,че газста ще стигне 1.50лв.,не че сега е търпимо, но аз съм навитак да дойда от Плевен и да задръстя някоя Софийска бензиностанцийка
                  sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

• на всичкото отгоре пропанбутанът е отпадък при рафинирането на бензините.
                    да спрем да им я купуваме за месец-два, да си задръстят складовете и ще ни молят за левче/литъра, че и надолу.

газът е на далавера до 1:2 спрямо бензина. след това......коня у ряката.
                    sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• истината е че българина е търпелив и 1.80 да я направят пак ще си траем, но действително вече става нетърпимо сериозно се замислям да сложа метан най добрия вариант за момента
                      sigpicalfa 164turbo s4
                      части втора употреба за алфа всичко за 156
                      http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                      0888556609 Коко Алексиев

Comment

• Търсенето определя пазара това е ясно на всички .
                        В България - Русия определя цените на горивата - за тия които не им е ясно - Лукоил .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ей...тва си стана направо политическа тема....
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Айде на протест! Бензин. дизел. газ - всичките един х.. ни оножда!
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                              на всичкото отгоре пропанбутанът е отпадък при рафинирането на бензините.
                              да спрем да им я купуваме за месец-два, да си задръстят складовете и ще ни молят за левче/литъра, че и надолу.

газът е на далавера до 1:2 спрямо бензина. след това......коня у ряката.
                              Еи това е идея - да се уговорим и ако може с другите форуми - месец два само на бензин...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Аз съм за.Така или иначе в момента имам проблеми с газта и пердаша на бензин-е ще се любувам по малко на тръпката от това-на сфетофара ПРЪВ а след мен да се оправят,но ще го преживеем.
                                sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

Working...
                                X