If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да извадим темата от нафталина. От днес 1.37 лв. Господ да ги убие. С това темпо на увеличение, скоро ще почнем да караме на бензин. А уж зимата цената падала.
Да извадим темата от нафталина. От днес 1.37 лв. Господ да ги убие. С това темпо на увеличение, скоро ще почнем да караме на бензин. А уж зимата цената падала.
Всичко е спекулация!!!
Насред нищото цените се вдигат ей тей!!!
Имам кола и на газ в нашето семейство, хубаво да се кара на бензин, но и той се качва...2,22 за литър...
Ами да направим като в Гърция, аз съм готов да излезем да протестираме, да паркираме на бензиностанциите и да не можа да работят 1 ден като хората, но трябва всички, единни да го нанравим!!! Тогава органите на реда не могат да смогнат и ще стане.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Бензинът се качи със 7 стотинки само за една седмица! Мисля, че е крайно време за протест!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Някой във форума беше споменал ,че газста ще стигне 1.50лв.,не че сега е търпимо, но аз съм навитак да дойда от Плевен и да задръстя някоя Софийска бензиностанцийка
на всичкото отгоре пропанбутанът е отпадък при рафинирането на бензините.
да спрем да им я купуваме за месец-два, да си задръстят складовете и ще ни молят за левче/литъра, че и надолу.
газът е на далавера до 1:2 спрямо бензина. след това......коня у ряката.
истината е че българина е търпелив и 1.80 да я направят пак ще си траем, но действително вече става нетърпимо сериозно се замислям да сложа метан най добрия вариант за момента
Търсенето определя пазара това е ясно на всички .
В България - Русия определя цените на горивата - за тия които не им е ясно - Лукоил .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Айде на протест! Бензин. дизел. газ - всичките един х.. ни оножда!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
на всичкото отгоре пропанбутанът е отпадък при рафинирането на бензините.
да спрем да им я купуваме за месец-два, да си задръстят складовете и ще ни молят за левче/литъра, че и надолу.
газът е на далавера до 1:2 спрямо бензина. след това......коня у ряката.
Еи това е идея - да се уговорим и ако може с другите форуми - месец два само на бензин...
Аз съм за.Така или иначе в момента имам проблеми с газта и пердаша на бензин-е ще се любувам по малко на тръпката от това-на сфетофара ПРЪВ а след мен да се оправят,но ще го преживеем.
Comment