Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадните цени на газа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дам интересно защо има различни цени. На шел Люлин вчера 1.24, днес минавам 1.18, аз заредих пак ще видим тези дни как ще е.

Поради какви причини са разлимни цените не знам, знам когато бяха еднакви.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

• Аз зареждам на ЕКО и съм доволен.Газта е хубава и навсякъде е на 1 цена,разбира се при тези цени на бензина трябва да се намали и газта!!!
      Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_fen4e Покажи съобщение
        Аз зареждам на ЕКО и съм доволен.Газта е хубава и навсякъде е на 1 цена,разбира се при тези цени на бензина трябва да се намали и газта!!!
        Газта на Еко е от Калвача Газ -СТ.Загора.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Днес на лукойл - На изхода за София в Бургас, 1.19 лв. Газта им е перфектна, но за първи път там ми слагат 40 литра в 35 литрова бутилка. Ако не с цена с количество се избива. Поне в момента газта им е най- добрата...
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• А на OMV става ли..? Там забелязвам, че има едни самостоятелни колонки само за газ, дето имат по-олд скул вид и пълнят някакси по-бързо, както и такива дето са на една стойка с бензиновите маркучи и при тях зареждането е много (в пъти) по-бавно... От какво става това?

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              А на OMV става ли..? Там забелязвам, че има едни самостоятелни колонки само за газ, дето имат по-олд скул вид и пълнят някакси по-бързо, както и такива дето са на една стойка с бензиновите маркучи и при тях зареждането е много (в пъти) по-бавно... От какво става това?
              Зависи в каква кондиция е помпата за газта .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Тоест ако зарежда по-бързо е в по-добра кондиция..? А това оказва ли някакво влияние върху бутилката (примерно да може да я напълни повече защото помпа с по-виско налягане, нещо такова)?

Comment

• +5%
                  0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                  Автогаз сервиз-
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• преди няколко дена на петрол блуфорса беше 1,21, а разхода с литър отгоре сравнено с екото , където беше 1,18 и с карта - 1,13
                    точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      преди няколко дена на петрол блуфорса беше 1,21, а разхода с литър отгоре сравнено с екото , където беше 1,18 и с карта - 1,13
                      Това, което си споделил като реални математически факти са 10% и нагоре по-висок разход. Провери си колата на кадърен газаджия!
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Добро утро, от OMV Плевен току що заредих на 1.26лв.,а доколкото видях оная вечер по телевизията, газта щяла да скочи с 2 ст.но от 1.18 до 1.26лв.,са няколко пъти по 2ст.
                        sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                          Това, което си споделил като реални математически факти са 10% и нагоре по-висок разход. Провери си колата на кадърен газаджия!
                          газовата като фактор я изключвам щото замерването стана в един ден. от еко ми даде около 9 на 100 , с петрола 10 на 100. единствено маршрута може да е оказал влияние но се съмнявам. както и да е, за 2-ри път зареждам блуфорс и никаква разлика не усетих от "добавката" , освен това цената им е висока и бензиностанциите-гадни. надявам се да не ми се налага да зареждам пак при тях.
                          точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            2-ри път зареждам блуфорс и никаква разлика не усетих от "добавката" ...
                            Е...има разлика. Изпарителя ти е пълен с една червеникава грес в момента

А бе хора, нещо никой не мрънка, че газта е 1,26?!
                            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                            Автогаз сервиз-
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• На фона на бензина е добре, затова
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• И да плачем ,че газта е 1,26 няма да я намалят скоро.
                                Идват отпуски ,морета ,знаем я схемата лятно време.
                                Last edited by robygas; d.m.y г., 08:40.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X