Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадните цени на газа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

свалили са цената на метана! да не повярва човек
    ама явно седенето на клеясващите инсталации от неползване е дало резултат
    щото газпром само заплашват с вдигане и от януари, та едва ли е друга причината от 1,57 да го направят на 1,49
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Markaso Покажи съобщение
      Е сега вече е малко по добре бензина е 1.66,а газта 0.88 вече всички трябва да са по доволни!
      Много съм доволен! 18 лв.газ-200 км.градско в София!
      Ама това с Типото ,Алфата вече не движи градско!
      sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

При мен след новите цени на газта 18 лв - 140км градско нещо са я "разредили газта"
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          При мен след новите цени на газта 18 лв - 140км градско нещо са я "разредили газта"
          Да бе и при мен с 20 лева 110 км)? защо стана толкова много2?? Да не ми наливат само въздух в тази бутилка?
          Пръдня да беше...
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

с 20лв. ~21-22литра газ, 175-180км, много за мен, ама какво да се прави алфа...
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
              ПП.- Има ли някой представа колко струва 1л. Пропан-бутан до станцията ?!? около 0.40ст. с ДДС
              Литър или Кг ?
              Защото далаверата е точно в преобразуването Тон > литър .
              Всички цени на горивата на едро са на тон а на дребно на литър .
              А за Лукооил да не говорим че ма хващат бесните - със служебната Дачия зареждам един резервоар бензин 50л и тръгвам от Варна за София , след Долни Богров трябваше да зареждам на ОМВ за да не бутам . Нормално отивам до София и на връщане зареждам във Велико Търново . Такъв разход не бях виждал .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Хайде, 0.76 лв.
                Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                  Хайде, 0.76 лв.
                  0.72пр.бутан

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                    0.72пр.бутан
                    Къде бре?

С тези "Гадните" цени на газа ми излиза по-евтино да отида на работа с кола отколкото с рейса.
                    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Да е*а верно ли е 0,72? Аз вчера преди да замина в провинцията заредих на 0,82....
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Е то в момента далаверата е да караш на ГАЗ не на Метан . С 210 Км - 21лв х0.76/л -2 ст/л отстъпка . Добре е .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Лук Ойл с отстъпката е 73 ст.
                          / с червена карта съм /
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Да е*а верно ли е 0,72? Аз вчера преди да замина в провинцията заредих на 0,82....
                            има но за да не правя реклама....голяма верига е.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                              Лук Ойл с отстъпката е 73 ст.
                              / с червена карта съм /
                              Как са снабди с такава - червена карта ?
                              Сподели с нас pls
                              Иначе със сивата карта е 2 стотинки отстъпката за ГАЗ , 5 ст. е на бензина и дизела .

@digitalundgrd как ги докара до 72ст при цена 0,76 на колонката

Comment

сега и да харчи 15 е добре , да видим до къде ще стигнем, вече е повече от 1/2 от бнзина
                                sigpic
                                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                                0889 636 093

Comment

Working...
                                X