Защо 5 хил.? Какво става после?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Промени ли се начинът Ви на шофиране след преминаване към газ?
Collapse
X
-
Да не забравяме ,че основното гориво е бензина а газта е алтернатива да се придвижваме по-евтино. Друг е въпроса ,че не трябва та има коренна разлика м/у двете горива. Често се случва това да е психологическа граница ,а не факт.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеДа не забравяме ,че основното гориво е бензина а газта е алтернатива да се придвижваме по-евтино. Друг е въпроса ,че не трябва та има коренна разлика м/у двете горива. Често се случва това да е психологическа граница ,а не факт.И все пак съм с обикновенно АГУ
Та мисълта ми е че ръчкането на газ е възможно, но на бензин ми се струва по-добре защото пък да държим и бензиновата система изправна и да се продухва хубавичкоЗа то и аз съм така...На газ си карам бабешка(е в някои ситуации се налага да я изрежа малко), а като имам нужда от кеф включвам Еко100 октана и газ
Robygas скоро ще сменя филтъра и след нова година ще дойда да видим дали имам нужда нещо от регулировкаТаблото за управление отдавна се отказах да го местя
ЕДит:
Ами 420км. от последното изгасване...Смених едно реле, обаче колата си пали и работи и със старото...Проблема е че не можахме да сме сигурни, че сме оправили проблема...Миналия път минах 300км и ме остави... Не мога да съм сигурен утре ако тръгна на път дали няма след 1км. след 20км -500км. да изгасне... Та в момента я карам в Сф градско и само се надявам да не ме остави някъде, че да мога да си свърша работата....Last edited by VFTI; d.m.y г., 13:06.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
А така де! Стига с мита за 'умирането' на газ!Хората са го измислили- запазват се мощностите, само дето разхода е 20- 30 % нагоре.
Аз не съм пробвал 'до дупка' да видя какво ще стане, но 6000 оборота (на 5- та) си ги прави и на бензин и на газ.
Послепис: среден разход за 4500км.- 11.1 л/100км.
И Венци- оправи ли ти се колата вече?
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеТака е...Моята върви еднакво добре и на газ и на бензин...Е само до 5хил об...след това газта и е малко по-трудно...Но все още като набия втора и почва да превърта(с нови гуми и съед. съм),... Да това ме кефи...Очаквах да върви като 1.8 а тя продължава да си е 2.0И все пак съм с обикновенно АГУ
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
моята като я настройваха я настройха само до 5000оборота на газ - до толко поддържаше софтуера на газаджиите.
Така че разлика има определено, но при мен е над 5000 оборотаHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеСтранен софтуер, бих казал...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеСтранен софтуер, бих казал...Honda CB 500
Comment
-
Върви да ти оправят колата!
Какво е това 5хил об.
А ти като тръгнеш да изпреварваш? На 3та примерно? Какво като дизел ли ще я караш...особенно 16в. ти трябват едно 4хил оборота да изтеглиш до 6300-500об. и вече да си изпреварил.....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Така се раждат легендите: колите на газ 'умират'.Аз също рядко вдигам над 4500, но поне мога. Така, че според мен е добре да се настрои и на над 5000, пък дали ще я ползваш така, си е лично твоя работа.
Comment
-
Не ми се говорят глупости ,но днес го демонстрирах на един колега-,че оборотомера може и да се обръща....0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Първоначално публикувано от qnis3 Покажи съобщениеДа особедно ако е с обикновенна газова не е проблем.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеВърви да ти оправят колата!
Пък тя колата реално върви и ускорява и на 6300 примерно, но не така както на бензин - т.е. има разлика във вървенето, инак за изпреварванията и при каране рядко стигам 5000.
Пък баща ми го видях да изпреварва на 5та с 70, викам му що не на 4та и той аа то има място и то наистина нямаше коли наоколо пътя беше прав - начин на шофиране просто.Honda CB 500
Comment
Comment