If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси за питието, а за другото ,то е като ината и волята/Поне аз така мисля/ , и двете са едно и също , само дето като направиш нещо дето на някой му изнася е ВОЛЯ, а като не е ИНАТ.
П.П. Това няма нищо общо с газовите системи - ,ама нали за това я пуснах тая тема. Щото раздела се напълни с безмислици.
Браво за убавата тема,браво и на колегата Робигаз за отзивчивоста.Аз съм от Добрич,с газово Ловато от 6 месеца,с 40л бутилка минавам (реално събира около 30-33л газ) около 300км(предимно градско), всичко досега доволно.Единствения ми въпрос е на колко време (км) трябва да правя някаква профилактика на уредбата,с цел всичко да си нормално.
А замалко да забравя,колко mA ток дърпа газ.инж. когато колата е в покой,т.е. незапалена и заключена (щото моя дърпа около 40mA което ми се струва малко множко)
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Ами аз днес това направих,понеже газ.инж.си взима захранване от клемата на акумолатора(през предпазителче естествено) и мерих консумацията на ток .Като махна въпросния предпазител за газовото ми показва 35-40mA консумация(това нормално),а като го сложа ми показва 75-80mА консумация.Та мисълта ми е нали газ.инж. трябва да си помни настройките някак си,но пък чак 40mA да харчи за тая дейност ми се струва множко.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
За Ловато ,ама точно кой модел не се сещам,аз така или иначе тия дни ще намина да се видя с моя газаджия и ще разбера подробности.Значи ако е така както казваш,не би трябвало да има проблем ако вместо от клемата на акумолатора взима захранване през контакния ключ,но това ако става за моя модел де(всмисъл да не му трябва постоянно захр)
Аз пиша, за да се похваля с разхода ми от 11,5л/100 газ като не съм я жалил хич и съм карал доста по задръстванията в час пик...За разлика от преди 14л/100 газ с бабешко темпо...
Още веднъж Благодаря на Роби и неговия колега с лаптопа ( съжелявам ама не му запомних името )
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Аз пиша, за да се похваля с разхода ми от 11,5л/100 газ като не съм я жалил хич и съм карал доста по задръстванията в час пик...За разлика от преди 14л/100 газ с бабешко темпо...
Още веднъж Благодаря на Роби и неговия колега с лаптопа ( съжелявам ама не му запомних името )
И аз трябва да направя тази процедура. А, иначе имаше една газ, когато цената беше на дъното - 70 и няколко стотинки... тя беше пълна отврат. Въобще не вървеше с нея и даваше голям разход.
Comment