Първоначално публикувано от dhtj
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки за газта и проблемите ни
Collapse
X
-
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеИма софтуерно забавяне в отчитането за да не ти мигат лампите на всяка неравност. Заали и изчакай 1мин
чаках доста повече от 1 минута, но продължава да показва двете крайности - или 0.0Х или 5.00 волта.
Съмнява ме, че има повреда някъде в нивомерчето или в кабела/буксата.
Сега ще измеря с мултицет както казваш.
Comment
-
Привет колеги от известно време се появи следния проблем,ако узръчкам колата да речем на втора,после и раздам газ и на трета във високите почва да тъпче все едно на едно място след което за няколко секунди минава на бензин и после пак обръща на газ.Какъв може да е проблема.Колата е 166-ца 3.0 V6 ГИ то е фобос с редуктор R-Due.166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.
Comment
-
Първоначално публикувано от Trenkata Покажи съобщениеПривет колеги от известно време се появи следния проблем,ако узръчкам колата да речем на втора,после и раздам газ и на трета във високите почва да тъпче все едно на едно място след което за няколко секунди минава на бензин и после пак обръща на газ.Какъв може да е проблема.Колата е 166-ца 3.0 V6 ГИ то е фобос с редуктор R-Due.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеИмам един проблем от поне половин година.
Когато колата не е загряла (примерно сутрин) върви добре, няма никакви проблеми. Когато обаче загрее яко (примерно след работа по задръстванията) започва да не върви във високите обороти. Върви до към 3000об.м. и после все едно няма мощност, вдига мнооого бавно обороти и двигателя все едно се мъчи.
Мъките ми започнаха след като смених изпарителя и рейката. Оттогава три пъти е посещавала сервиза и проблема беше, че налягането е паднало. Когато я настроят върви много добре, но като всяко щастие, нещастието идва след около 100км и пак започва горния проблем. При последното посещение в сервиза ми казаха, че евро сондата (споменаха някакъв датчик отзад, предполам е тя) трябва да се смени и тя е виновника за проблема. Били преправили нещо, но било временно.
Та възможно ли е гореописаният проблем да се дължи на нея!
Изпарителя убиите ме, но загубих фактурата, мисля, че беше някакакъв Shark до 200к.с.
От тази газова само компютъра остана стария, всичко ми смениха изменкярите от първият сервиз, препоръчан ми оттук, а нищо не направиха, освен, че бях без кола седмици наред. Евала на такива хора....Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
Comment