Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Венци, не съм специалист по маслата, но наблюденията ми относно -Газовите системи са, че покачват с около 5 гр. температурата на ДВГ, което може би има отношение и към маслото /Както е при свещите/. Другото което знам е ,че маслото не се окислява както при бенз. и спокойно може да се кара с по- голям пробег от оказаното от производителя. И не на посредно място да не забравяме: -не караме чисто нови коли!!!
    За съжаление.....
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Роби мерси за инфото

Като изключим, че само блока и главата не съм сменил на моята...Всичко друго ми е ново...Така, че карам така да се каже "полунова кола" (или съживен мъртвец)

Имам един въпрос към теб, че наближи тая или другата седмица ще ходя да сменям масло и филтри (3500км след основен ремонт) и идвам после при ТЕБ за смяна на филтрите на газовия инжекцион + преглед дали всичко е ОК

Та има ли смисъл да се чипосвам и дали чипа ще окаже влияние (положително) при каране на ГАЗ(след чипа ще я донастроим ГИ при теб)...За бензин ясно, че ще е по-пъргава, но на ГАЗ ми кажи имаш ли наблюдения от някой клиент с чип + ГИ....?
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Интересно,много интересно бат Венци.
        Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 21:12.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Бих хапнал няколко литра, ама нали си взех наскоро...
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Ами въртете по-бързи километрите за да може да кажете после как е И аз съм на 3хил. км на смяна и няма как да го сложа

Има го на първа страница на сайта...
            http://www.agip.eni.it

http://www.agip.eni.it/agip/internal...ionId=14946778
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Роби мерси за инфото

Като изключим, че само блока и главата не съм сменил на моята...Всичко друго ми е ново...Така, че карам така да се каже "полунова кола" (или съживен мъртвец)

Имам един въпрос към теб, че наближи тая или другата седмица ще ходя да сменям масло и филтри (3500км след основен ремонт) и идвам после при ТЕБ за смяна на филтрите на газовия инжекцион + преглед дали всичко е ОК

Та има ли смисъл да се чипосвам и дали чипа ще окаже влияние (положително) при каране на ГАЗ(след чипа ще я донастроим ГИ при теб)...За бензин ясно, че ще е по-пъргава, но на ГАЗ ми кажи имаш ли наблюдения от някой клиент с чип + ГИ....?
              Десет пъти ми го задаваш този въпрос! Слагай си каквото искаш по колата, после ще я пренастройваме на газ.
              Автогаз сервиз-

Comment

• Прав си Роби съжалявам, ако съм досадил, но до сега не съм получил, от който и да питам еднозначен отговор от сорта на " ДА ще върви по-добре на газ след чипа" или "НЕ няма да има подобрение на газ след чипа" ... аз за това съм малко объркан и се повтарям като развалена грамофонна плоча

МЕрси все пак, ще слагам пък каквото стане това...
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Да ще върви по-добре на ГАЗ Сега доволен ли си Не наистина мисля че ще върви повече
                  by RUBIG service

Comment

• 0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                    Автогаз сервиз-

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                      Въпреки широко разпостраненото понятие ,че Газаджийте са идиоти и безкруполни типове, и за всичко което се случва по колата , те са виновни.
                      Чакай бре, ами алармаджиите къде ги остави ?
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Е аз пък съм имал случай,след монтиране на аларма,на клиента му се вдига разхода на газ...
                        И той съвсем сериозно идва да ме пита и даже настоя да проверя "дали не е нещо от алармата".
                        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

• Еййй да ви се похваля....Това фиатче браво 1,6 дето го карах преди в петъка му сложихме газчица.... Естествено всичко беше поставено при бате Роби И естествено всичко беше перфектно изпълнено

ЗА сега колата се държи супер... Разход на ГАЗ даде 10.5литра в София(малко задърствания и каране по главните булеварди)...Което си е суперррр

Тааа още една италианка вече върви екологично

Бравооо бате Роби (Robygas)
                          by RUBIG service

Comment

• Нали я знаеш оная приказка : "Прехваления светец и Богу не е драг". Плюс това не хвали толкова - щото ще урочасаш нещата!
                            П.П. "Благодаря" на колегата дето ме върза за понеделник!!!
                            Автогаз сервиз-

Comment

• Три пъти се въртях и 2 пъти плюх зад гръб за да не урочасам колата и свършената работа Хехех а дано всичко да е толкова добре колкото при алфата(която също да остане добре както е в момента)

Пу пу

Жалко че са ти вързали бутилка(с тенекия не става ) И при мен поръчаха 2 колелета за 1500лв. и все още чакам да ги вземат Тъпаци всякакви...
                              by RUBIG service

Comment

• Пак ли заспахте.........
                                Автогаз сервиз-

Comment

Working...
                                X