Известие

Collapse
No announcement yet.

двигатели ТS 16V при високи обороти с ГИ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    И на газ и на бензин ако си караш дъртия TS с над 6000об, че и с разни тънки масла обезателно ще влезеш в отбора
    Това се опитах да обясня. За съжаление битува мнението/в някои хора/, че газта е някаква отрова за двигателя. Отдавна вече еволюцията на тези горива и системи е много напред, така ,че не може да се говори за прецакване на двг. повече или по -малко. Това не са Москвич или Шкода направени с клапани за 78 октанов бензин . Навремето монтирахме уредби само след смяна на клапаните с такива от ВАЗ щото повече държат на октановото число........ ама навремето!
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

И на газ и на бензин ако си караш дъртия TS с над 6000об, че и с разни тънки масла обезателно ще влезеш в отбора

То от моя "дърт" ТС остана само пластмасовия капак отгоре където пише Алфа ромео хахах ....

Та в тоя ред на мисли...След разработка на двигателя ми мисля да сложа Селения Рейсинг и един риплейсмънт на въздушния филтър К&Н, да чипосам двигателя , да отида при Роби за смяна на филтър на ГИ и да доизкосуряваме, работата на газ....
      Мисля, че след всичките тези интервенции, би трябвало мотора да работи оптимално, както на газ, така и на бензин.... ??!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Че той не работеше ли.........? Преди да даде фира!
        За филтъра ако искаш се обади. Имам някаква отстъпчица
        Автогаз сервиз-

Comment

Работеше , но нали в темата се дискутира едва ли не...какво трябва да се направи, ако сме решили да караме на ГАЗ при високи обороти...Та според мен при един изряден двигател, едно хубаво масло 10в60, читав спортен филтър, чип и правилна настройка на ГИ накрая и нещата ще заспят
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Може би....Един Господ знае!!!
            П.П. Ама и той не е много в час........
            Местя се в общи приказки ,че оспамих темата на човека!
            Автогаз сервиз-

Comment

Колега, кво значи ''тънки масла''? В смисъл евтини ли?
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                Колега, кво значи ''тънки масла''? В смисъл евтини ли?
                В смисъл редки чорби, които са си супер продукти, ама за нови коли.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                X