Колеги имам една комшиика скоро си взе Алфа 146 (феислифт е ама не знам коя година е) 1.4 TS колата идва от италия с газова инжекция Landi Renzo няколко месеца беше пушка!А от вчера спряла да работи на газ а само на бензин та кажете къде да я караме да я направят или от какво може да идва проблема?В Перник до момента нито един маистор не може да я направи!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 146 1.4 TS не бачка на газ!Съвети?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеКолеги имам една комшиика скоро си взе Алфа 146 (феислифт е ама не знам коя година е) 1.4 TS колата идва от италия с газова инжекция Landi Renzo няколко месеца беше пушка!А от вчера спряла да работи на газ а само на бензин та кажете къде да я караме да я направят или от какво може да идва проблема?В Перник до момента нито един маистор не може да я направи!
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениеслучайно вчера да са и слагали спортен филтър ?Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Защо не си зададеш въпроса в правилния раздел? Докарай колата да я видя с коя версия на "Ренцо" е . Може и да помогна. Моля Модератора да я премести!0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеЗащо не си зададеш въпроса в правилния раздел? Докарай колата да я видя с коя версия на "Ренцо" е . Може и да помогна. Моля Модератора да я премести!Last edited by Vlado_PK; d.m.y г., 17:06.Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеКолеги имам една комшиика скоро си взе Алфа 146 (феислифт е ама не знам коя година е) 1.4 TS колата идва от италия с газова инжекция Landi Renzo няколко месеца беше пушка!А от вчера спряла да работи на газ а само на бензин та кажете къде да я караме да я направят или от какво може да идва проблема?В Перник до момента нито един маистор не може да я направи!
Comment
-
"Крушките "са така нареченото Нивопоказание. Ако изобщо има монтиран датчик за нивото , би трябвало да светят само но газ. Много зависи за какви у-би говорим, защото "Ренцо" си сменят задължително нещата през 5 години.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Колеги тези дни колата няма да може да ходи на маистор има някав надпис на самия блок(или нещо като компютър)на газовата пише COD:616193000 това ако ще помогне за някоя идея от какво идва проблема!А днес забелязах че като е студена и на бензин работи отвратително прекъсва придърпва но само докато е студена а крушките на нивомера не светят!Светят само 2те отстрани дали е на бензин или на газ!Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеКолеги тези дни колата няма да може да ходи на маистор има някав надпис на самия блок(или нещо като компютър)на газовата пише COD:616193000 това ако ще помогне за някоя идея от какво идва проблема!А днес забелязах че като е студена и на бензин работи отвратително прекъсва придърпва но само докато е студена а крушките на нивомера не светят!Светят само 2те отстрани дали е на бензин или на газ!
Comment
-
Е колеги не може да е истина ама маи оправих Алфата!Днеска нещо ми скимна да махна клемите на акомулатора!Махам ги аз а те толкова клеясали!Оставих колата 30 мин с откачени клеми изчистих ги с шкурка закачам въртя хоп и колата вече работи и на газ и на бензин!А сега ми обяснете?Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеЕ колеги не може да е истина ама маи оправих Алфата!Днеска нещо ми скимна да махна клемите на акомулатора!Махам ги аз а те толкова клеясали!Оставих колата 30 мин с откачени клеми изчистих ги с шкурка закачам въртя хоп и колата вече работи и на газ и на бензин!А сега ми обяснете?
Comment
-
Като си махнал клемите на акомулатора си изчистил грешките натрупани в компютъра.Дано да не съм лош пророк ама след време пак ще се появи и ще се оправи по същия начин.Ако пак изкочи проблема иди на диагностика да ти кажат каква грешка записва за да можеш да го решиш изцяло.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
Comment