Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 146 1.4 TS не бачка на газ!Съвети?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 146 1.4 TS не бачка на газ!Съвети?

Колеги имам една комшиика скоро си взе Алфа 146 (феислифт е ама не знам коя година е) 1.4 TS колата идва от италия с газова инжекция Landi Renzo няколко месеца беше пушка!А от вчера спряла да работи на газ а само на бензин та кажете къде да я караме да я направят или от какво може да идва проблема?В Перник до момента нито един маистор не може да я направи!
    Fiat Punto 1.2 75 ELX
    EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
    EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
    EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

случайно вчера да са и слагали спортен филтър ?
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
      Колеги имам една комшиика скоро си взе Алфа 146 (феислифт е ама не знам коя година е) 1.4 TS колата идва от италия с газова инжекция Landi Renzo няколко месеца беше пушка!А от вчера спряла да работи на газ а само на бензин та кажете къде да я караме да я направят или от какво може да идва проблема?В Перник до момента нито един маистор не може да я направи!
      0878601688-янис град септември.

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
        случайно вчера да са и слагали спортен филтър ?
        Не
        Fiat Punto 1.2 75 ELX
        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Защо не си зададеш въпроса в правилния раздел? Докарай колата да я видя с коя версия на "Ренцо" е . Може и да помогна. Моля Модератора да я премести!
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
            Защо не си зададеш въпроса в правилния раздел? Докарай колата да я видя с коя версия на "Ренцо" е . Може и да помогна. Моля Модератора да я премести!
            Извинявам се че беше в грешния раздел!
            Last edited by Vlado_PK; d.m.y г., 17:06.
            Fiat Punto 1.2 75 ELX
            EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
            EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

моята е саштия двигател и уредба , крушките които показват колко газ има светят ли ти когатокопчето е кам положение газ или само долните крушки ?
              sigpic

Comment

"Крушките "са така нареченото Нивопоказание. Ако изобщо има монтиран датчик за нивото , би трябвало да светят само но газ. Много зависи за какви у-би говорим, защото "Ренцо" си сменят задължително нещата през 5 години.
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Колеги тези дни колата няма да може да ходи на маистор има някав надпис на самия блок(или нещо като компютър)на газовата пише COD:616193000 това ако ще помогне за някоя идея от какво идва проблема!А днес забелязах че като е студена и на бензин работи отвратително прекъсва придърпва но само докато е студена а крушките на нивомера не светят!Светят само 2те отстрани дали е на бензин или на газ!
                  Fiat Punto 1.2 75 ELX
                  EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                  EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Колеги тези дни колата няма да може да ходи на маистор има някав надпис на самия блок(или нещо като компютър)на газовата пише COD:616193000 това ако ще помогне за някоя идея от какво идва проблема!А днес забелязах че като е студена и на бензин работи отвратително прекъсва придърпва но само докато е студена а крушките на нивомера не светят!Светят само 2те отстрани дали е на бензин или на газ!
                    сега работи само на бензин накадето и да штракаш копчето.Моята беше така и я карах на диагностика,оказа се някаква грешка или защита (не знам как точно да я нарека) но там ми я оправиха.Проблема не беше механичен , а нешто по софтоера.
                    sigpic

Comment

Мерси колега ще го имам на ум!
                      Fiat Punto 1.2 75 ELX
                      EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                      EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Е колеги не може да е истина ама маи оправих Алфата!Днеска нещо ми скимна да махна клемите на акомулатора!Махам ги аз а те толкова клеясали!Оставих колата 30 мин с откачени клеми изчистих ги с шкурка закачам въртя хоп и колата вече работи и на газ и на бензин!А сега ми обяснете?
                        Fiat Punto 1.2 75 ELX
                        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Е колеги не може да е истина ама маи оправих Алфата!Днеска нещо ми скимна да махна клемите на акомулатора!Махам ги аз а те толкова клеясали!Оставих колата 30 мин с откачени клеми изчистих ги с шкурка закачам въртя хоп и колата вече работи и на газ и на бензин!А сега ми обяснете?
                          дано е само това
                          sigpic

Comment

Дано ама аз съм потресен!Не съм вярвал че ще се оправи от това!Днес ще провря дали все още бачка на газ след като е покарана!
                            Fiat Punto 1.2 75 ELX
                            EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                            EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Като си махнал клемите на акомулатора си изчистил грешките натрупани в компютъра.Дано да не съм лош пророк ама след време пак ще се появи и ще се оправи по същия начин.Ако пак изкочи проблема иди на диагностика да ти кажат каква грешка записва за да можеш да го решиш изцяло.
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                              X