Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв газов инжекцион да сложа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Давност на въпроса

Абе тя колежката Zdravik сигурно отдавна го е сложила ГИ-то, ама нищо - темата ще е полезна и за други, чудещи се какъв ГИ да вземат.
    Ама и тя, след 9 месеца, е за - да беше драснала два реда и да каже какво е взела, доволна ли е ...
    Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
    Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Аз лично много съм доволен от моето Ловато. Стана 30 000км го карам и ходя единствено пролетта и късна есен да ми увеличи температурата на която да превключва на газ. Разхода ми е доста приличен. Но наистина качеството е важно наравно с добрата настройка, защото е излишно да обеснявам, че колкото и да е добър газовия инжекцион като ти го сложи някой гъзорък майстор и не ти върви колата, еми да му е*а и инжекциона. Първо се посъветвай с голяма маса от хора къде в София можеш да си го монтира кадърен мойстор и после се посъветвай с хората каква марка да е инжекциона. Но аз препоръчвам Ловато

Comment

Е добре де , от два месеца съм на газ..... Изминал съм около 3000 километра и няма никаква разлика във вървежа на газ и на бензин. Та въпроса ми е: набутал ли съм се като съм сложил газово Темона мисля беше за 850лв и да очаквам ли скоро да се счупи....
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

нияма разлика но бърка в джоба по мако
          LUXURY FUNEBRI CARS
          Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение
            нияма разлика но бърка в джоба по мако
            Еми разликата е никаква друга , освен, че е 2-а пъти по-евтино... ..
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
              Е добре де , от два месеца съм на газ..... Изминал съм около 3000 километра и няма никаква разлика във вървежа на газ и на бензин. Та въпроса ми е: набутал ли съм се като съм сложил газово Темона мисля беше за 850лв и да очаквам ли скоро да се счупи....
              Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
              Еми разликата е никаква друга , освен, че е 2-а пъти по-евтино... ..
              Няма страшно, след още два месеца (3000км) все едно не си давал пари за газово, вече ще си го избил така, че 'кво ти пука....
              Last edited by Доко; d.m.y г., 00:03.

Comment

Естествено, че има разлилка във вървежа на бензин и газ. Особено във високите обороти се усеща осезаемо, независимо дали си с газов инжекцион и как е настроен. За да постигнеш еквивалент във вървежността си взимаш скъпа уредба, ма тя струва повече от колата. Хубавото е, че излиза евтино и ако не си претенциозна си карай на газ. За 16 вентиловите мотори е задължителен инжекциона, просто с обикновения и евтин вариант се получават проблеми. Мисля има колега газификатор във форума, който е спец по алфите.
                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                X