Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 2,5 V6 24V + LPG инжекцион?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз накрая ще си потърся алфа 156- 1,8 2,0 2,5 и 3,2 и ще сравнявам на коя ГАЗ-та се отразява най-добре , това в кръга на шегата разбира се , каквото сабя покаже......
    Virus Alfa

Comment

Странно... Явно аз нещо мисля наопаки, защото винаги съм смятал, че на голям двигател е по-подходящо захранването с пропан-бутан (с ГИ, естествено). именно малките са икономични на бензин, докато при големите разходите при работа на пропан-бутан са значително по ниски. С други думи - с голям кеф ще си карам V8 на газ, пък нека тези, които навъртат по 30000 км на година да спорят, че няма смисъл от газ на голям ДВГ.
      Лудия

Comment

И аз съм съгласен с теб колега, по-добре 3.2 на газ отколкото 1.6 на бензин.
        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

a аз ще ви кажа че правихме такава алфа(2.5 в6 24в) с газов инж. преди около година,колата трьгна мн.добре на гас (в ускорение,мощност собственикьт каза че няма разлика спр.бензина)за жалост не сьм я виждал и до ден днешен(беше англ.испьлнение сдесен волан).що се отнася до 4 илиндровия т.спарк,тук в бургас ги правим масово с газ. инжек.а отзивите са що годе добри, да не казвам че някои дори повече вьрвят на гас ,а разходьт;гратско понякога 14 15 ;смесено около 11 12,маи рядко падат под 9 изв.града ама то и от кракьт зависи(ако е по тежьк)
          ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
          Alfa Romeo 145 3.0V6
          Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Двигателист Покажи съобщение
            Странно... Явно аз нещо мисля наопаки, защото винаги съм смятал, че на голям двигател е по-подходящо захранването с пропан-бутан (с ГИ, естествено). именно малките са икономични на бензин, докато при големите разходите при работа на пропан-бутан са значително по ниски. С други думи - с голям кеф ще си карам V8 на газ, пък нека тези, които навъртат по 30000 км на година да спорят, че няма смисъл от газ на голям ДВГ.
            И аз съм на такова мнение!
            147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Има голяма полза от ГИ,без значение дали си с 1.6 или с 3.2.Аз от 45 000км съм на газ и съм доволен.
              Un Amore Grande!
              Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
              Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
              http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
                И аз съм съгласен с теб колега, по-добре 3.2 на газ отколкото 1.6 на бензин.
                Ако има турбо 1.6 става различно......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ами защо да е различно. Газов инжекцион с достатъчно добри параметри си го захранва, да не говорим че има хора, които си карат колите с обикновени газови с години и нямат проблеми.
                  Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                  Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

аз пък искам не 3.2 а ако може 6.2 с акции в лукоил ,а не с газово
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      аз пък искам не 3.2 а ако може 6.2 с акции в лукоил ,а не с газово
                      Е ....много пък искаш!
                      Гледам да не се обаждам в тая толкова задълбочена тема, но от скромните си наблюдения напоследък забелязвам, че се увеличиха монтажите на 6 и 8 цилиндрови машини. И мисля това е не само поради факта, че се внасят повече такива коли.
                      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                      Автогаз сервиз-
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Ми още от ся е два лева бенза, лятото не ми се мисли какво ще е......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Абе като гледам и газта не остава по назад в цената
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Съотношението колеги, съотношението гледайте, когато почнат да се изравняват цените тогава става лошо

Comment

Парите колеги парите , като намалеят направо оставяте ключовете вкъщи, аз като гледам цените как се гонят кое да е по-скъпо не ми се мисли , ама все още ГАЗ-та си е тънка работа , ако има и кой да ти я сложи като хората си направо песен
                              Virus Alfa

Comment

Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщение
                                Парите колеги парите , като намалеят направо оставяте ключовете вкъщи, аз като гледам цените как се гонят кое да е по-скъпо не ми се мисли , ама все още ГАЗ-та си е тънка работа , ако има и кой да ти я сложи като хората си направо песен
                                А бе и тебе ще те нареди някой!
                                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                                Автогаз сервиз-
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
                                X