If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе чак троен. Аз от миналата зима съм изцяло на газ - бенз. инжекцион почина - та мога да се похваля, че пали на -12/13 С без проблем и си карам без да ми мръзне изпарителя и без да го поливам с топли води...А разхода ми преди като палех на бензин беше 15 градско - по време на големите студове стана 18. Че аз в задръстванията правя по-голям разход.... Може би загрява по-бързо като е турбо двигател - не знам. Обаче не бих го правил ако имам пработещ бензинов инжекцион и газов такъв.
Моята красавица я имам от четири години.Едва това лято се склоних и я почерпих една бензинова помпа(купих я с изголяла).По професия съм каменар и пътувам много-та миналата зима работех в с. Венковец на една мн.известна дама та като си тръгнах от там термометърът отвън сочеше -21С-качих се врътнах ключа и тръгнах директно .Угасих я пред нас.Пали винаги.Сега като я пуснах и на бензин аз установих разлика,че само дето давам пари и за бензин,щото на 5 паления се сещам че може и на бензин.
Comment