Е тука ми е интересно , какъв е резултата...че и аз имам същите симптоми?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Маслен клапан и газ
Collapse
X
-
Вариатора сработва след 1800 об. в зависимост от натоварването може и по-късно, но не и по-рано. Смукателния вал не може да се върне на зад. Само на пред може да върви спрямо вариатора. Ако има проблем между /вкл/изкл. вариатор потърси причината в зацепването на ангренажа или в настройката на газовото.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВариатора сработва след 1800 об. в зависимост от натоварването може и по-късно, но не и по-рано. Смукателния вал не може да се върне на зад. Само на пред може да върви спрямо вариатора. Ако има проблем между /вкл/изкл. вариатор потърси причината в зацепването на ангренажа или в настройката на газовото.
Аз лично друго съм виждал...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПо-рано и без товар? Едва ли...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Сега видях, че първоначално става въпрос за 164. Не знам там как е, но пак едва ли по-рано функцията на вариатора е да отвори по-рано за да може вече високата скорост на изходящите газове да увлекат повече впръсканото гориво и входящ въздух. С прости думи казано да засмуче повече въздух/гориво смес. В ниски обороти няма как да стане. Там няма увличане от изпускателната система поради пак споменатата скорост и е безсмислено.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment