Известие

Collapse
No announcement yet.

Разсъждения за разхода.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pashata1 Покажи съобщение
    Пипал съм го и това кранче ... сега е в такова положение, че ако го затворя още малко и колата почне да глъхне като подам гас .. такаче мисля, че там е в ред ... някаде другаде е проблема явно
    Тогава направи следния експеримент:

При загасен двигател, свали изходния маркуч от изпарителя и със сапунена вода и гъба намажи изхода на изпарителя за да видиш дали не пуска газ. Може да има лошо уплътнение на някой клапан и така бавно да ти изтича газта, когато не караш.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Тогава направи следния експеримент:

При загасен двигател, свали изходния маркуч от изпарителя и със сапунена вода и гъба намажи изхода на изпарителя за да видиш дали не пуска газ. Може да има лошо уплътнение на някой клапан и така бавно да ти изтича газта, когато не караш.
      Ще го пробвам и това.. Защото от време на време ми намирисва така на гас ...

Comment

В Сандански газаджиите са идиоти!
        Знам го от личен опит!
        Това при тебе не е разход, а разсипия!
        Тоя мотор на извънградско не може да поеме толкова газ.
        Извода е, че някъде изтича!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от pashata1 Покажи съобщение
          Ще го пробвам и това.. Защото от време на време ми намирисва така на гас ...
          Щом намирисва пробвай с гъбата и сапунката всички връзки като почнеш от бутилката.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Знам че няма свестни газаджии. Затова питам тук и гледам с ваша помощ да се справя. Утре ще го направя това с гъбата пък да видим ...

Comment

Working...
            X