Известие

Collapse
No announcement yet.

газстанции и качество на горивото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

10х, gorbi
    сега вече картинката е пълна.(поне за мен)
    както се казва - от няколко независими източника.

sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Дайте да направим 1 анкета поне към темата и да видим коя бензиностанция предлага по-добра газ, аз от скоро съм на ГАЗ и съм сипвал само на ЕКО
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Е това ще дойде в повече!
        Има стара такава тема:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...2%E5+%E3%E0%E7
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Пръв и последен път OMV. Трака като трактор и няма мощ.
          Alfa 145 1.4 TS 1998 г. с ГИ - 250хил

Comment

Пак започват дилемите къде да се зарежда качествена нафта...
            Last edited by ML 20V; d.m.y г., 18:55.
            1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
            2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
            1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

Първоначално публикувано от MLaden 145 Покажи съобщение
              Коренна разлика между две различни Еко бензиностанции. На ботевградско шосе - доволно
              На околовръстен път до "Царско село" - ужас огромна разлика в мощността.

Пак започват дилемите къде да се зарежда качествена нафта...
              Ммм дааа.....
              В този раздел на форума "качествената нафта" ни е голям проблем.
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                Ммм дааа.....
                В този раздел на форума "качествената нафта" ни е голям проблем.
                Забелязах.

Скапана работа, че човек, едва ли не, трябва да се моли като зарежда да е нещо качествено. Аз вече не знам къде да сипвам дизел...
                1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
                2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
                1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

Първоначално публикувано от MLaden 145 Покажи съобщение
                  Забелязах.

Скапана работа, че човек, едва ли не, трябва да се моли като зарежда да е нещо качествено. Аз вече не знам къде да сипвам дизел...
                  Колега, по по-горния пост е нещо като ирония, защото тук не се интересуваме от проблемите на дизела...
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

На една бензиностанция резервоара ми побира едно количество .. на друга в друг град, друго
                    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

От прочетено във форума разбрах, че доста читава газ продават на газ станциите на Ромпетрол. Днес се прибирах от Търново и реших да заредя на Ромпетрол до с Български извор.
                      Ами тя колата направо литна с тази газ. Нищо общо с това с което бях преди (от софийска OMV).
                      Човекът от газ станцията каза, че газта им я карат от Кремиковци.
                      Някой има ли впечатления от газта на тези газ станции в София?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        От прочетено във форума разбрах, че доста читава газ продават на газ станциите на Ромпетрол. Днес се прибирах от Търново и реших да заредя на Ромпетрол до с Български извор.
                        Ами тя колата направо литна с тази газ. Нищо общо с това с което бях преди (от софийска OMV).
                        Човекът от газ станцията каза, че газта им я карат от Кремиковци.
                        Някой има ли впечатления от газта на тези газ станции в София?
                        За София нямам впечатления, но в Бургас на Ромпетрол също е хубава газта, от месец сипвам там и имам същите впечатления, както и че на Лукойл развалиха качеството и разхода ми е леко завишен, а на ОМВ в Бургас не стъпвам от 2 години.

Comment

Парадокс

Здравейте,
                          не знам, ама аз на ОМВ съм най доволен??!! тази на Ботевградско шосе, в Габрово, и във В .Търново, и тази срещу The Mall. На Ромпетрол не съм усетил някаква разлика, но ще пробвам пак

Поздрави!
                          sigpic
                          Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                          FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            От прочетено във форума разбрах, че доста читава газ продават на газ станциите на Ромпетрол. Някой има ли впечатления от газта на тези газ станции в София?
                            Да - аз зареждам газ вече само на газ-бензиностанцията на Ромпетрол в "Сухата река". Много съм доволен от вървежа и разхода.
                            Alfa Romeo 164 TS Super 1997
                            Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDm 20V Sportronic 2005
                            Alfa Romeo 166 FL 2.4 JTDm 20V 2004 - EX
                            Alfa Romeo 164 TS Super 1995 - EX

Comment

Аз също зареждам от Ромпетрол и няма нищо общо с лайната от Лукоил...

Comment

Странно,аз пък имам наблюдение че на ромпетрол ми дава най-голям разход
                                Мисля че това е като с маслото,всяка кола си харесва едно и е най-добре с него. В добрич съм зареждал на доста бензиностанции газз и си имам впечатления от няколкократни зареждания,но за сметка на това мои познати са доволни от там където аз не съм и обратното
                                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                                X