If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коренна разлика между две различни Еко бензиностанции. На ботевградско шосе - доволно
На околовръстен път до "Царско село" - ужас огромна разлика в мощността.
Пак започват дилемите къде да се зарежда качествена нафта...
Ммм дааа.....
В този раздел на форума "качествената нафта" ни е голям проблем.
От прочетено във форума разбрах, че доста читава газ продават на газ станциите на Ромпетрол. Днес се прибирах от Търново и реших да заредя на Ромпетрол до с Български извор.
Ами тя колата направо литна с тази газ. Нищо общо с това с което бях преди (от софийска OMV).
Човекът от газ станцията каза, че газта им я карат от Кремиковци.
Някой има ли впечатления от газта на тези газ станции в София?
От прочетено във форума разбрах, че доста читава газ продават на газ станциите на Ромпетрол. Днес се прибирах от Търново и реших да заредя на Ромпетрол до с Български извор.
Ами тя колата направо литна с тази газ. Нищо общо с това с което бях преди (от софийска OMV).
Човекът от газ станцията каза, че газта им я карат от Кремиковци.
Някой има ли впечатления от газта на тези газ станции в София?
За София нямам впечатления, но в Бургас на Ромпетрол също е хубава газта, от месец сипвам там и имам същите впечатления, както и че на Лукойл развалиха качеството и разхода ми е леко завишен, а на ОМВ в Бургас не стъпвам от 2 години.
Здравейте,
не знам, ама аз на ОМВ съм най доволен??!! тази на Ботевградско шосе, в Габрово, и във В .Търново, и тази срещу The Mall. На Ромпетрол не съм усетил някаква разлика, но ще пробвам пак
Поздрави!
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
От прочетено във форума разбрах, че доста читава газ продават на газ станциите на Ромпетрол. Някой има ли впечатления от газта на тези газ станции в София?
Да - аз зареждам газ вече само на газ-бензиностанцията на Ромпетрол в "Сухата река". Много съм доволен от вървежа и разхода.
Alfa Romeo 164 TS Super 1997
Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDm 20V Sportronic 2005
Alfa Romeo 166 FL 2.4 JTDm 20V 2004 - EX
Alfa Romeo 164 TS Super 1995 - EX
Странно,аз пък имам наблюдение че на ромпетрол ми дава най-голям разход
Мисля че това е като с маслото,всяка кола си харесва едно и е най-добре с него. В добрич съм зареждал на доста бензиностанции газз и си имам впечатления от няколкократни зареждания,но за сметка на това мои познати са доволни от там където аз не съм и обратното
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment