От 2 дена съм собственик на Алфа 156 1.8 ГИ и имам проблем с газта.Когато стигне 2-2.5 оборота и се получава едно разклащане като че ли и свършва газта и явно трябва да се настрои.Искам да ме упътите към някои майстор в Разградски или Русенски регион да ми я настрои газовата е FLY JET.Благодаря в и предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги помогнете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от M.Genov Покажи съобщениеОт 2 дена съм собственик на Алфа 156 1.8 ГИ и имам проблем с газта.Когато стигне 2-2.5 оборота и се получава едно разклащане като че ли и свършва газта и явно трябва да се настрои.Искам да ме упътите към някои майстор в Разградски или Русенски регион да ми я настрои газовата е FLY JET.Благодаря в и предварително.
Върви да и видят филтрите.
-
Първоначално публикувано от M.Genov Покажи съобщениеАми не обръща на бензин а за филтрите в понеделник ще и обслужвам двигателя с ролки ремъци и т.н.Но на бензин него прави трябва да се настрой газовата но не всеки има такава програма за да ми я оправи за това ми трябва помощ.
Те нямат общо с основните филтри на колата и като идеш в сервиза за обслужване, няма да ти ги сменят.
За тях трябва да идеш на газаджия, или ако можеш, да си ги смениш сам.
Comment
-
Добър майстор в Разград е Младен,работи в механотехникума,ако той не може да помогне,друг едва ли, а в Русе ми препоръчаха сервиз "Клаас",само че не могат да поемат ангажимент преди вторник,сряда,днес говорих с тях,точните думи на моя механик бяха "няма нещо по газовите уредби,което да не могат"...и аз мисля да ходя другата седмица,че имам нещо като проблем с моята 147-ца,има телефони и адреси в нета...успех!!!
може да споделиш какво е станало,когато отидеш!
Comment
-
Колега аз като не разбирам нещо и ходя на майстор опитвам се да кажа че ми трябва човек със програма на моя ГИ FLY JET.На драго сърце ще отида.А аз говорих с Младен и ми каза че няма програма.Звънях и на тези Клаас, и ми казаха че нямат и те програма.Много странна работа толкова ли е неизвесна тази марка моята газова.
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Genov Покажи съобщениеКолега аз като не разбирам нещо и ходя на майстор опитвам се да кажа че ми трябва човек със програма на моя ГИ FLY JET.На драго сърце ще отида.А аз говорих с Младен и ми каза че няма програма.Звънях и на тези Клаас, и ми казаха че нямат и те програма.Много странна работа толкова ли е неизвесна тази марка моята газова.
Comment
-
Първоначално публикувано от nov fen na 147 Покажи съобщениеГИ искат да ми сменят,не софтуера,а БРЦ тези в Русе правят,ама трябва да отидеш там направо за да видят модела,по тел. не разбират за какво става дума.
Като гледам, колегата достатъчно добре го е обяснил проблема, и модела на ГИ е казал.
Пък и кво има да се настройва, тя нали си е била настроена преди това и си е вървяла добре?
По-скоро проблемите са механични, от колкото софтуерни. Търси добър майстор-газаджия, да ти види основните неща по системата, софтуера го остави за последен вариянт.
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Genov Покажи съобщениеКолега питал съм няма как да сменим софтуера и но ако някои знае майстор да ги оправя тези на БРЦ да пише.
Защо не питаш старият собственик къде го е монтирал и иди там да го настроят - а би трябвало да е в гаранция,само на 6 месеца е.
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Genov Покажи съобщениеУстанових днес след като я обслужих че го прави това и на бензин и ме съмнява дали не е от свещите проблема.Alfa Romeo 1.8 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от maxcavalera Покажи съобщениеВиж си дюзите
По-скоро колегата е прав с предложението за свещи, което може да излезе и кабел(и) и бобина(и). Провери си дебитомера също.
Comment
Comment