Първоначално публикувано от didod
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион или "котлонче"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСугурен съм, че може да се направи ГИ да пали директно на газ, но кой знае защо никой не се заема.
Я някой ако е борил тоя проблем да сподели тука. И без това темата се изкриви малко
Накратко - всичко е възможно. Просто трябва да се измисли начин да се подгрява рейката.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДокато изпарителят можеш да го излъжеш на студено, рейката си иска подгряване. Може да се пали в аварийни ситуации но не е добре за дюзите.
Накратко - всичко е възможно. Просто трябва да се измисли начин да се подгрява рейката.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
КОлеги,моята 33 е с газов инж. БИГАС, и зимата и лятото я паля само на газ - натискам копчето и паля .Пнякога когато е много студено отказва да пали на газ,тогава паля на бензин. Забелязвам че газовите инжектори са доста по шумни докато загрее колата,но това е нормалноAlfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment
-
Първоначално публикувано от hammar Покажи съобщениеКОлеги,моята 33 е с газов инж. БИГАС, и зимата и лятото я паля само на газ - натискам копчето и паля .Пнякога когато е много студено отказва да пали на газ,тогава паля на бензин. Забелязвам че газовите инжектори са доста по шумни докато загрее колата,но това е нормално
Защото си имам някакво подозренийце, че може и да може, ама .....
За това-разправяй!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
От тук разбирам, че за моята кола е все едно дали паля на газ или бензин. Аз дюзи нямам, накратко системата ми представлява ето това:
Старо ланди ренцо, монтирано в Италия. Иначе колата си върви както на бензин, стига да е настроена правилно.
Comment
-
Първоначално публикувано от hammar Покажи съобщениеЗабелязвам че газовите инжектори са доста по шумни докато загрее колата,но това е нормално
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПросто трябва да се измисли начин да се подгрява рейката.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеОт тук разбирам, че за моята кола е все едно дали паля на газ или бензин. Аз дюзи нямам, накратко системата ми представлява ето това:
Старо ланди ренцо, монтирано в Италия. Иначе колата си върви както на бензин, стига да е настроена правилно.
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеИнжекторите стават шумни когато се износват.
На пазара има достатъчно "подгреви" за рейки. Кеф ти електрически , кеф ти с воден подгрев.
Да си дойдем на думата!
Значи могло.
Я сега да видим и как става!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеОт тук разбирам, че за моята кола е все едно дали паля на газ или бензин. Аз дюзи нямам, накратко системата ми представлява ето това:
Не си ли с пластмасов колектор?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолко време вече я юркаш така колега и колко километра си минал.
Защото си имам някакво подозренийце, че може и да може, ама .....
За това-разправяй!Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе си ли с пластмасов колектор?
При мен сместа се корегира от стъпковите мотори, смесителя е свързан към колекторите. Не знам дали някога са гърмяли.
Comment
-
Аз знам няколко човека, които са с пластмасови колектори и обикновена газова. От време на време закъсват, но се научиха и вече не гърмят колекторитеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment