If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така, виждам че си доста запознат да питам нещо. Какъв по точно е проблема с токовете, от кое разхода е с 2 литра повече и защо не е оправдано да сложиш метален колектор?
здр колега за токове няма смисъл да говорим защото е една безкрайна тема но една свещ да започне да не работи както трябва и запоява купона. обикновената газова гори винаги повече от ГИ защото просто не може да се регулира правилно сместа на газ и на въздух и с обик. газова просто забравяш за поне 30% от конете. И ако искаш да си караш колата с удоволствие жертваш едни 300-400 лв отгоре и за 1 год с гаранция ще ги избиеш от разхода на горивото и метални колектори не ти трябват
Аз приключвам със споровете всеки си има глава на раменете и се предполага че знае какво да прави.Повечето в този форум си дрънкат ей така и само плашат останалите,но няма значение.Всеки е прав за себеси,никой никого неможе да накара да направи нещо против волята му такаче правете квот правите само с акъл.Аз съм си доволен от обикновенната газова и съм сигурен че няма да върви кой знае колко по-вече от ГИ,а и разхода ми е добър.Лек ден приятели
Аз приключвам със споровете всеки си има глава на раменете и се предполага че знае какво да прави.Повечето в този форум си дрънкат ей така и само плашат останалите,но няма значение.Всеки е прав за себеси,никой никого неможе да накара да направи нещо против волята му такаче правете квот правите само с акъл.Аз съм си доволен от обикновенната газова и съм сигурен че няма да върви кой знае колко по-вече от ГИ,а и разхода ми е добър.Лек ден приятели
щом казваш че дрънкам глупости няма проблем на твоето да е.По умни хора от нас са го измислили ГИ и са сметнали че е по добре аз се доверявам на тях.
пп. Ако това което съм написал са глупости или е грешно много ще се радвам да ме поправи някой който е компетентен
Я вземи тогава си махни плочката и я изръчкаи ама яко на бензин и после го направи това същото ама с поставена плочка за газта и виж какво ще се случи...
Нормалната газова уредба е удачна за карбураторни коли! С нормална газова уредба РИСКА от гърмеж е доста по-висок (а ако е на кола с 8 кабела и свещи....)
Разхода на газ при добра настроика и на двете уредби (ГИ и класическа) според мен е почти сходен!
Я вземи тогава си махни плочката и я изръчкаи ама яко на бензин и после го направи това същото ама с поставена плочка за газта и виж какво ще се случи...
Нормалната газова уредба е удачна за карбураторни коли! С нормална газова уредба РИСКА от гърмеж е доста по-висок (а ако е на кола с 8 кабела и свещи....)
Разхода на газ при добра настроика и на двете уредби (ГИ и класическа) според мен е почти сходен!
така е карал съм и с двата типа уредби и за мен ГИ е по добрия вариянт 300 лв повече 1000 проблема по малко
Comment