Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сме с газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз сам на газ на другия ден от купуването беше ве4е сложена при 2000 километра седми4но неискам да знам как варви на бензин
    ALFA ROMEO 146 TI
    Fiat FIORINO 1.4 95
    LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

И аз съм в "Сиромашкият клуб".

Първоначално публикувано от BaiJedi
      Обикновена газова уредба със симулатор. Разход 12 на 100 с климатик в тия жеги. Предпочитам по-евтино гориво и да не слизам от колата, отколкото да се замислям всеки път когато посегна към ключа. На ден въртя по 50-60 км. из града. Заслужава си!!!
      Колеги, как ги постигате тези разходи бре ?!?!?!

Никога в София не ми е горяла под 13/100, а двигателя ми е по - малък от твоя
      Иначе извънградския се ядва - 7,5-8,5/100
      Fiat Brava 1.4, 12v '97 - LPG
      Ford Fiesta 1.4 '90 - LPG
      -------------------------------------------------------
      You don't even think to call me Godfather, but now you come to me and say, "Don Corleone, give me justice."

Comment

Има го и този момент, по-маломощните ДВГ се товарят повече в градски цикъл и горят повече.
        За пример мога да дам боксерите 1.3 и 1.6, при които противно на логиката 1.3 е с по-висок градски разход.
        При мен градският разход зимата в отделни случаи е стигал до 14.5 /ма тва може и да е било от газстанцията/ нормално с климатроник сега лятото ми дава 12-13/100, на дълго обаче картинката е доста хубава ->8.5/100
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

И аз съм на газ. така си я купих
          Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
          Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

аз съм с метан. Така дойде от Италия
            sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Абе и аз, ама май мисля да я махам... доста хора казват че било вредно за колата.. (аз нищо не разбирам)
              Alfa 145 1.6 Boxer

Comment

Абе и аз, ама май мисля да я махам... доста хора казват че било вредно за колата.. (аз нищо не разбирам)
                Alfa 145 1.6 Boxer

Comment

ти си луд
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

ти си луд
                    sigpic
                    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                    0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от Numark
                      Ако ще я махаш, дай някаква цена?
                      146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Първоначално публикувано от Numark
                        Ако ще я махаш, дай някаква цена?
                        146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Ето ме и мен в клуба на газарите
                          Alfa Romeo GTV-2.0T.S.-155hp
                          Alfa Romeo 156-1.6T.S.-120hp

Comment

Отскоро и аз съм с газов инжекцион. Първите ми впечатления за разхода не са много приятни. 11.5 л. газ на градско с клима /бензин 9.5-10.8/. На извънградско ми даде 9.2 с клима /на бензин 7.5/. Разликата ми се вижда доста голяма, като се има предвид, че харчи и малко бензин, защото е настроена да включва ГИ на 40 градуса, но понякога го прави и по-късно... Вървежът е почти като на бензин, разликата не е съществена. ГИ е БСМ КарГаз, монтиран на "Руй Планина"3. Изглеждат ми доста компетентни хората.
                            Чудя се дали да я карам да ръчкат настройките, за да свалят разхода и ще се отрази ли това на вървежа.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

?

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                              Отскоро и аз съм с газов инжекцион. Първите ми впечатления за разхода не са много приятни. 11.5 л. газ на градско с клима /бензин 9.5-10.8/. На извънградско ми даде 9.2 с клима /на бензин 7.5/. Разликата ми се вижда доста голяма, като се има предвид, че харчи и малко бензин, защото е настроена да включва ГИ на 40 градуса, но понякога го прави и по-късно... Вървежът е почти като на бензин, разликата не е съществена. ГИ е БСМ КарГаз, монтиран на "Руй Планина"3. Изглеждат ми доста компетентни хората.
                              Чудя се дали да я карам да ръчкат настройките, за да свалят разхода и ще се отрази ли това на вървежа.
                              Винаги могат да ти ръчкат настройките,това поне става бързо, но е хубаво най-напред да го закачиш на една диагностика да се види как е сместа на газ и на бензин и да ти свалят малко температурата на превключването! Все пак е още лято Успех!
                              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

И аз съ си с ГАЗ. 13 в града и 10 навън
                                Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX

Comment

Working...
                                X