И аз сам на газ на другия ден от купуването беше ве4е сложена при 2000 километра седми4но неискам да знам как варви на бензин
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко сме с газ
Collapse
X
-
И аз съм в "Сиромашкият клуб".
Първоначално публикувано от BaiJediОбикновена газова уредба със симулатор. Разход 12 на 100 с климатик в тия жеги. Предпочитам по-евтино гориво и да не слизам от колата, отколкото да се замислям всеки път когато посегна към ключа. На ден въртя по 50-60 км. из града. Заслужава си!!!
Никога в София не ми е горяла под 13/100, а двигателя ми е по - малък от твоя
Иначе извънградския се ядва - 7,5-8,5/100Fiat Brava 1.4, 12v '97 - LPG
Ford Fiesta 1.4 '90 - LPG
-------------------------------------------------------
You don't even think to call me Godfather, but now you come to me and say, "Don Corleone, give me justice."
Comment
-
Има го и този момент, по-маломощните ДВГ се товарят повече в градски цикъл и горят повече.
За пример мога да дам боксерите 1.3 и 1.6, при които противно на логиката 1.3 е с по-висок градски разход.
При мен градският разход зимата в отделни случаи е стигал до 14.5 /ма тва може и да е било от газстанцията/ нормално с климатроник сега лятото ми дава 12-13/100, на дълго обаче картинката е доста хубава ->8.5/100Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Отскоро и аз съм с газов инжекцион. Първите ми впечатления за разхода не са много приятни. 11.5 л. газ на градско с клима /бензин 9.5-10.8/. На извънградско ми даде 9.2 с клима /на бензин 7.5/. Разликата ми се вижда доста голяма, като се има предвид, че харчи и малко бензин, защото е настроена да включва ГИ на 40 градуса, но понякога го прави и по-късно... Вървежът е почти като на бензин, разликата не е съществена. ГИ е БСМ КарГаз, монтиран на "Руй Планина"3. Изглеждат ми доста компетентни хората.
Чудя се дали да я карам да ръчкат настройките, за да свалят разхода и ще се отрази ли това на вървежа.
Comment
-
?
Първоначално публикувано от nikolaaaayОтскоро и аз съм с газов инжекцион. Първите ми впечатления за разхода не са много приятни. 11.5 л. газ на градско с клима /бензин 9.5-10.8/. На извънградско ми даде 9.2 с клима /на бензин 7.5/. Разликата ми се вижда доста голяма, като се има предвид, че харчи и малко бензин, защото е настроена да включва ГИ на 40 градуса, но понякога го прави и по-късно... Вървежът е почти като на бензин, разликата не е съществена. ГИ е БСМ КарГаз, монтиран на "Руй Планина"3. Изглеждат ми доста компетентни хората.
Чудя се дали да я карам да ръчкат настройките, за да свалят разхода и ще се отрази ли това на вървежа.Все пак е още лято
Успех!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment