Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сме с газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Продавам Alfa Romeo 156

Продавам Alfa 156, нов внос от Холандия, 1.8 twinspark 144 hp, фабричен газов инжекцион, юли 1999г, фабрично карбоново табло, фабрични прагове, цена 7 600лв. За човек намерил купувач, комисионна 200 лв !!!

0898737695, Пловдив
    Attached Files

Comment

• Еми.... Аз такова..тъй де...нали аз така де и аз съм с ГАЗ Вчера я сложих при колегата от форума Robygas... Изключително точен и коректен...Разбира си от работата и най-вече на алфите Оставих я сутринта колата и в 17.00 беше готова да се движи по задръстванията... Като за начало за разхода не мога да кажа защото сипах малко газ...Но е някъде под 20литра...

Обаче в момента я карам с доста ръчка и в задръстванията--> на ръчка за да демонстрирам на приятели, почти няма разлика от газ/бензин...е все пак 2.0.. Сложих обикновенна газ не инж. колегата я направи там с всички необходими електроники и джаджи....

Та това е...за момента работи супер и се движи много добре колата...Минал съм 50км...

Очаквам подкрепа, че много трудно и време ми отне да се реша да я газифицирам...
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Второ засичане- след първите 2000 км. среден разход около 10. 90% извънградско, нормална скорост- 135 средна на магистралата, около 85 извън нея.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• По магистралата до Пловдив и обратно...около 8 8,5/100км със средно темпо 130км/ч..., в града твърдо 12 12,5/100км
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Второ засичане- след първите 2000 км. среден разход около 10. 90% извънградско, нормална скорост- 135 средна на магистралата, около 85 извън нея.
            кво стана ,какво ремонтира на изпарителя?

Comment

• Газифицирах се и аз в сервиза Софгаз в кв. Горублене. Точни хора, 1300 лв за газ-инжекцион с тороидална бутилка. Доволен съм, бях днеска да ми я донагласят.

Разхода ми след първите 20 лв сипано от ОМВ е 14.5 (Софийско).

Смених катализатора, сигурно ще трябва да отида да ми я донастроят със сегашния ауспух.

Де да беше бензина по-евтин, да си сипваме и да не ни пука колко харчи.
              Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
              Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                Второ засичане- след първите 2000 км. среден разход около 10. 90% извънградско, нормална скорост- 135 средна на магистралата, около 85 извън нея.
                след моето засичане Бургас-Варна-Бургас ми даде 11.5 а смятам че мога още да я сваля
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                  кво стана ,какво ремонтира на изпарителя?
                  Няма изпарител, нали е инжекцион. Ремонтираха ми помпата в бутилката, а аз си смених лично емулатора за бензиновите дюзи. И сега карам...
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                    след моето засичане Бургас-Варна-Бургас ми даде 11.5 а смятам че мога още да я сваля
                    Почвам на по- големи интервали да засичам, че много ми варира сега разхода според това къде пълня газ. Иначе определено трябва да можеш да свалиш. Аз все пак карам бабешката- без много резки ускорявания, предимно на темпомат.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• 1во зимно засичане.празна бутилка,газ за 25лв на цена 1.12лв,шумен -добрич,средна скорост 95км/ч,изминати 270км и имам още за около 40-50км газ.ако някой не вярва негов проблем.

Comment

• 2 пъти засичам и ето какъв е резултата.

1 ви път:20 лв-17 литра Газ -130 км с яка ръчка ,на обороти /но и имало и случай да карам бавно/ - 13,5 на 100км в СФ.

2 рия път: 20 лв -17 литра -130 км /този път си карах нормално,без ръчки и скорости/ -13,5 на 100 км. Данните са от СФ .
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Аз също съм с газова инжекция обаче си имам изпарител (редуктор изпарител)!!Градско 12-13 извънградско около8
                          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• И моята красавица е с ГИ на Bigas старателно поставена още в Италия през 2005 година. Много съм доволен от монтажа и от това, че изобщо не и обръщам внимание. Разхода ми е много разтеглив, градско от 12л. да 16л. на 100, а извънградско от 8л. до 10л. стила на карене и трафика са от голямо значение.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Включвам се и аз.
                              sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

• Да се включа и аз от 2 дни вече и аз съм с газ (обикновенна газова Лавато) след първото пълнене и първия пробег от 100 км извънградско ми даде 8.8/100 при скорост 80-120 в града което е по-шокиращо около 15-16/100 колата е Алфа 145 1.3 боксер
                                Алфа Ромео 156 1.9 JTD 10/2004
                                Алфа Ромео 145 1.3 Boxer
                                Алфа Ромео 33 1.3 Boxer

Comment

Working...
                                X