здравейте колеги искам да монтирам обикновенна газова набавил съм си всичко необходимо но ми остава проблема с подаването на газта към колекторите. така че ако може някой да ми каже как става с плочка или с някакъв друг метод в нета не откривам нищо. и да кажа колекторите са ми аломиниеви така че нямам проблеми това. доколкото за газов инжекцион неискам да монтирам такъв. колата е 1.6 120 156
Известие
Collapse
No announcement yet.
искам да сложа обикновенна газова
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеТова е грешна работа на входа на дебитомера.Премести си плочката да не омажеш дебитомера със мръсотия.Моята плочка е точно преди дросела.
А и дебитомерът трябва да мери количеството въздух а не количеството горивна смес.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение+1
А и дебитомерът трябва да мери количеството въздух а не количеството горивна смес.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от kkiko Покажи съобщение..... захранено преди дебитомера(има си плочка).Моят е BOSCH 280 202 202 ,и реално газта се подава след въздушния филтър на входа на дебитомера.
Твоята кола е с 8 клапанов двигател предполагам, а 156 е с 16кл.
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Първоначално публикувано от Михайлов Покажи съобщениеколата е 1.6 120 156Last edited by robygas; d.m.y г., 17:25.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
Comment