Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да сложа обикновенна газова

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам да сложа обикновенна газова

здравейте колеги искам да монтирам обикновенна газова набавил съм си всичко необходимо но ми остава проблема с подаването на газта към колекторите. така че ако може някой да ми каже как става с плочка или с някакъв друг метод в нета не откривам нищо. и да кажа колекторите са ми аломиниеви така че нямам проблеми това. доколкото за газов инжекцион неискам да монтирам такъв. колата е 1.6 120 156

Аз съм с обикновено газово "Lowato", и е захранено преди дебитомера(има си плочка).Моят е BOSCH 280 202 202 ,и реално газта се подава след въздушния филтър на входа на дебитомера.Не забравяй да сложиш "кихалка" на колектора!
    Мечтател

Comment

Това е грешна работа на входа на дебитомера.Премести си плочката да не омажеш дебитомера със мръсотия.Моята плочка е точно преди дросела.
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        Това е грешна работа на входа на дебитомера.Премести си плочката да не омажеш дебитомера със мръсотия.Моята плочка е точно преди дросела.
        +1

А и дебитомерът трябва да мери количеството въздух а не количеството горивна смес.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          +1

А и дебитомерът трябва да мери количеството въздух а не количеството горивна смес.
          Споко, на първия гърмеж тия неща няма да са от значение...
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от kkiko Покажи съобщение
            ..... захранено преди дебитомера(има си плочка).Моят е BOSCH 280 202 202 ,и реално газта се подава след въздушния филтър на входа на дебитомера.
            Колега, твоя дебитомер няма НИЩО общо с този за който е питането. Съответно захранването с газ е съвсем различно.

Твоята кола е с 8 клапанов двигател предполагам, а 156 е с 16кл.

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

Първоначално публикувано от Михайлов Покажи съобщение
            колата е 1.6 120 156
            Предполагам, че дросела /заедно с раздувката/ е за плочка 75мм. Дифузьора /питата/ вътре е около 32-34мм. за тази кола.
            Last edited by robygas; d.m.y г., 17:25.
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Точно така,8 клапанов е T.S. ,а досега дебитомера ми е чист,няма мръсотия.
              Мечтател

Comment

Working...
              X