Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV-та на Пешката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко раздвижване след известен застой (Приятел тенекиджия още ми преви капака за това съм си със стария за временно), та днес реших да си поиграя с височината на предницата.
    Като начало я свалих ниско долу,за да видя как ще се държи,но уви няма каране,при най малките неравности закача и същевременно блъска на тампоните заради което се реших да избера друга височина и резултата е на лице.
    Утре ще направя снимки по отдалече,че се стъмни и нищо нямаше да се види от крайния резултат.В това положение колата ми харесвай най много и е най проходима така да се каже.
    Attached Files

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Пешка, само от предните зъби ли въртиш торсиона?
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално въртях само задни, но колата слиза с много и за това въртях и предни и задни.Упражнението беше много гадно и трудоемко в сравнение със 75 например,защото има тампони над долния и под горния носач, които не позволяват нормално и прецизно презацепване.За да станата нещата трябваше да разкача стабилизиращата щанга,долния от горния носач и амортесьора,и тогава започна голямото въртене на торсионите докато се уцелят да са еднакво напрегнати, и колата да е еднакво висока и от двете страни.
        Бе упражнението отне цял ден,защото с един зъб да има разлика колата кляка с 3-4 см от страна,и целенето беше игра на нерви.Хубавото е,че в момента торсионите са ми така раздвижени,че се вадят с леко подръпване,с ръка и за напред ако искам да си играя, с височината ще стане лесно.
        Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 12:33.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Така мисля да остане
          Attached Files
          Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 12:11.

Comment

• Убавица. Идеална е така.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Въртях суках и реших и аз да мина на Кони, но с допълнение спортни пружини Зендер, а Билдщайна ще ходи на Жулиетата.
              Attached Files

Comment

• Яката работа!
                Все пак се оказаха маркови пружини, а не боядисвани в синьо

145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Браво колата изглежда страхотно. И джантите на Интеграле много и отиват.

Comment

• Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
                    Браво колата изглежда страхотно. И джантите на Интеграле много и отиват.
                    Така си е. Всъщност този модел джанти отиват на всъка италианка.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                    X