If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Дай Боже" всеки му поне по една класика в движение за феста Аз от сега приемам залагания дали моята ще оцелее до феста
Пешка, стига с тоя мотор! Решавай кой ще я прави Алфата и да я почват. Тая година ще се налага, ли да те измъквам от леглото в 0400 сутринта деня преди феста, за да я сглобяваме .
И такаааа,малко въведение.Действието се развива миналата година малко след феста.
След ярък проблясък в съзнанието ми и след доста изгледани клипчета в Ю ТУБ,реших че и аз мога като големите хора да си въртя колата в кръг,докато не и избухнат гумитееее.
И успех,първия комлект избухна,нооо втория успя да ми разкъса гарнитурата на главата,съответно ми изхвърли всичкото масло между главата и блока.Като всеки самоуважаващ се Алфист,реших да бутна главата и да видя за какво иде реч.
Погледнах и видях че гарнитурата ми е промита точно до маслената магистрала.
Съответно се налагаше подмяна,но така или иначе бях свалил главата ,реших да извадя и буталата.Извадих ги,но при тях нямаше поражения.Реших да сменя сегментите,така или иначе съм свалил буталата.
И равносметката в края на краищата е:
козметичен полу основен ремонт,в което включва шлайф на глава,шлайф на клапани и легла,реглаж на клапани,нова верига на малкия ангренаж,нови сегменти,и съответно нова гарнитура за главата.
И най важното ДОЙДЕ Й РЕДЪТ,вече започнах да я събирам и ето малко снимки.
Comment