Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV-та на Пешката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

75ts

Пешка каде се изгуби бе,кво стана с твоята оправи ли я
    75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
    75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
    75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
    75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

не съм я пипал,забърках се в едни други (моторджииски)каши и нямам време,но за феста ще е на линия

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

"Дай Боже" всеки му поне по една класика в движение за феста Аз от сега приемам залагания дали моята ще оцелее до феста

Пешка, стига с тоя мотор! Решавай кой ще я прави Алфата и да я почват. Тая година ще се налага, ли да те измъквам от леглото в 0400 сутринта деня преди феста, за да я сглобяваме .
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

за да спазиме традицията ДА

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

отново в играта
            Attached Files

Comment

Баце не те познавам ама мога само да ти кажа ЕВАЛА за тоя звяр

Comment

няма двигател ли та е в 4х4 режим?
                Rice SAE
                www.racingowls.com
                oo=v=oo

Comment

има двигател,но не знам защо е толкова висока,може би е визуална измама,защото е с 195х45х15.По високи не мога да сложа защото ми закачат в завой.

Comment

В какво закачат ? Наистина не би трябвало да е толкова висока според мен.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                      Наистина не би трябвало да е толкова висока според мен.
                      Има нещо. Ето една , която снимах в Гърция (колата си беше в движение) също толкова висока:
                      http://s243.photobucket.com/albums/f...t=DSC01438.jpg
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• закачат в праговете и в долния край на калниците.Максимума което мога да сложа е гуми на 50 височена

Comment

• Наи красивата алфа!Браво и евала от мене:

Comment

• И такаааа,малко въведение.Действието се развива миналата година малко след феста.
                            След ярък проблясък в съзнанието ми и след доста изгледани клипчета в Ю ТУБ,реших че и аз мога като големите хора да си въртя колата в кръг,докато не и избухнат гумитееее.
                            И успех,първия комлект избухна,нооо втория успя да ми разкъса гарнитурата на главата,съответно ми изхвърли всичкото масло между главата и блока.Като всеки самоуважаващ се Алфист,реших да бутна главата и да видя за какво иде реч.
                            Погледнах и видях че гарнитурата ми е промита точно до маслената магистрала.
                            Съответно се налагаше подмяна,но така или иначе бях свалил главата ,реших да извадя и буталата.Извадих ги,но при тях нямаше поражения.Реших да сменя сегментите,така или иначе съм свалил буталата.
                            И равносметката в края на краищата е:
                            козметичен полу основен ремонт,в което включва шлайф на глава,шлайф на клапани и легла,реглаж на клапани,нова верига на малкия ангренаж,нови сегменти,и съответно нова гарнитура за главата.
                            И най важното ДОЙДЕ Й РЕДЪТ,вече започнах да я събирам и ето малко снимки.
                            Attached Files

Comment

• Давай Пешка! Ти си! Хайде сглобявай долнището на мотора, пък дано тези дни ти е готова и главата.
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• долнището вече е сглобено,чакам си главата

Comment

Working...
                                X