Известие

Collapse
No announcement yet.

знаете ли за какжо се използва това? на 75 става вупрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

забраихте меееееее ама аз пак си питам дали така е доббре както съм напраил
    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
    sigpic
    Нещо което работи - не се пипа!

Comment

най вероятно са ти заминали четките или както стана при мен,бяха ми нагоряли контакторите на шалтера.Колкото до твоята намеса по вздуховодите е станало много добре и няма от какво да се притесняваш на колата щи и е густо да диша чист въздух

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90
        идеално е
        B I Z Z A R T

E V E R Y T H I N G
        I S
        P O S S I B L E

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90
          Айде да те видим как даваш газ на мръсницата! Само и се чудиш дали диша добре. :P
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

75ts

о той със сигурност и дава мн гас
            75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
            75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
            75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
            75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Вече е ясно че това е за топъл и студен въздух! Обаче ако си на LPG нещата се променят и те съветвам да затвориш широкия отвор и тогава да си регулираш газовата. За разхода винаги ще е голям! А ако искаш ALFA 75 и да върви пропорцията е " бензин" и само големия отвор с тръба задължително за ада може при по висока скорост въздуха да влиза под динамично налягане!!! И И И

А за червеното... Що ли Ферари е червено?
              Alfa 75- Ex
              Lancia Lybra 1.8

Comment

Първоначално публикувано от mikizh
                Вече е ясно че това е за топъл и студен въздух! Обаче ако си на LPG нещата се променят и те съветвам да затвориш широкия отвор и тогава да си регулираш газовата. За разхода винаги ще е голям! А ако искаш ALFA 75 и да върви пропорцията е " бензин" и само големия отвор с тръба задължително за ада може при по висока скорост въздуха да влиза под динамично налягане!!! И И И

А за червеното... Що ли Ферари е червено?
                ама приятел тя не е на газ, тя е бензин
                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                sigpic

Comment

а сега като запуших и дупката в колекторните й траби (и мога да си чувам мислите докато съм в колата) ,започна да лети още повече щот и давам повече газ и вече не взривява целия квартал дори имам чувството че злото бръмчене на тигрицата под капака , се превърна в обикновенно мъркане на коте което ич не ме кефи
                  ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                  sigpic

Comment

Working...
                  X