If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наистина изглежда добре и доста лъскава , обаче се забелязват и някои недостатъци в първата снимка се забелязва чупене във вратите, във бтората и третата има някакъв странен луфт на задната врата. Дано само да ме лъжат снимките.
Наистина изглежда добре и доста лъскава , обаче се забелязват и някои недостатъци в първата снимка се забелязва чупене във вратите, във бтората и третата има някакъв странен луфт на задната врата. Дано само да ме лъжат снимките.
Айде да не намираме недостатъци! На мен ми харесва ! В червено УНИКАЛНА!!! Дай да видим снимки на твоята.
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
за две години два пъти я боядисва пича налагаше му се де първо бе алфа росо но сега е на ферари цвета колата е един от наи добре поддържаните екземпляри в русенско естествено след моя екземпляр де а на колегата с критичното мнение мога да спомена само че в цяла българия надали има на пръстите на двете ти ръце 75-ци в такова състояние освен това точно тея забележки които изтъкваш мисля че такива няма а за твоя информация колата доста често е при мен и искам да те замоля не критикуваи ако наистина нямаш по добра кола щото стаа малко кат лисицата и гроздето
Колегата си го е казал мн добре,не говоря за тази 75-ца ,a пo принцип, требе се стремим към всеки детайл за да имаш префектна 75-ца или ....,аз подържам неговото мнение.Иначе съм съгласен че тази кола е мн добра
Comment