Известие

Collapse
No announcement yet.

Червена 75 в Русе

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Наистина изглежда добре и доста лъскава , обаче се забелязват и някои недостатъци в първата снимка се забелязва чупене във вратите, във бтората и третата има някакъв странен луфт на задната врата. Дано само да ме лъжат снимките.
    Alfa Romeo Gulieta 1.6

http://www.youtube.com/watch?v=y-zPrhuI1js

Comment

Първоначално публикувано от Didimihail
      Наистина изглежда добре и доста лъскава , обаче се забелязват и някои недостатъци в първата снимка се забелязва чупене във вратите, във бтората и третата има някакъв странен луфт на задната врата. Дано само да ме лъжат снимките.
      Айде да не намираме недостатъци! На мен ми харесва ! В червено УНИКАЛНА!!! Дай да видим снимки на твоята.
      -Аз си мисля нещо, мисля си .
      -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
      Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

за две години два пъти я боядисва пича налагаше му се де първо бе алфа росо но сега е на ферари цвета колата е един от наи добре поддържаните екземпляри в русенско естествено след моя екземпляр де а на колегата с критичното мнение мога да спомена само че в цяла българия надали има на пръстите на двете ти ръце 75-ци в такова състояние освен това точно тея забележки които изтъкваш мисля че такива няма а за твоя информация колата доста често е при мен и искам да те замоля не критикуваи ако наистина нямаш по добра кола щото стаа малко кат лисицата и гроздето

Comment

Само да няма сърдити! Колата е много хубава!
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

75ts

Колегата си го е казал мн добре,не говоря за тази 75-ца ,a пo принцип, требе се стремим към всеки детайл за да имаш префектна 75-ца или ....,аз подържам неговото мнение.Иначе съм съгласен че тази кола е мн добра
            75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
            75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
            75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
            75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Евала, колата е много яка !!! Евала на Русе и за 3-те им 75ци, които съм виждал да ги пържат на писта!!!
              1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
              1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
              2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
              X