Известие

Collapse
No announcement yet.

Инфо за Алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако може и аз да се присъединя към темата. Почитател съм на автомобилите със задно предаване. това е за мен трансмисията. и от скоро време искам да си сменям колата (лада 2107 1500 5 скорости)
    малко ми е свидно да е продавам и това още не съм го решил. та търся кола със задно предаване... бмв и мерцедес ги отписвах заради частите. и както си се чудя попаднах на колата. ония ден имах работа до кат и гледам алфа ромео 75 боксува на леда. "това е колата"
    сега гледам и имат и бая хубави моторчета. обаче нещо не се продават много много. Така че няма ко да му се чудиш. Ако ги имаш парите я взимаи. Аз карам 70 к.с. кола със задно и ми е голяма тръпка представи си 110 к.с. ако няма да е зимаш се обади каде е да фърля едно око

Comment

75ts

да фърля едно око

фърли поне 4 очи да не фърлиш топа после
      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Колегата, е толкова болезнено прав... При тези коли важно е да се проверят гумените карета на кардана, съединителя, задните спирачки колкото и трудно достъпни да са (!), втулките на долните носачи отпред. Не че останалите неща не се чупят, но тези са по специфични и доста болезнени както за ремонт така и като стойност в парички. Скоростите задължително ще имат забележки , рядкост е да има такава, която да не и хърка втората. Специфично слабо място където гние купето е задния подкалник. При покупката трябва изключително много (!!!!), да се гледа и внимава.
        Ако се попадне на добре поддържана кола последствията са свързани с умопомрачение на новия собственик, безцелно обикаляне и нежелание за отделяне от колата. Ако колата се окаже зле поддържана ще се наложи да се намери механик, който да е наясно със специфичната поддръжка на тези коли, който да върне живота. Иииии след това следва горното - заболяване, пристрастяване, поболяване... в една от последните фази съм аз - 200 км на нощ, а през останалото време се чудя от къде да си намеря оригинално радио или оригинален куфар
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Re: 75ts

фърли поне 4 очи да не фърлиш топа после[/quote]

какво искаше да кажеш с това?

Comment

75ts

фърли поне 4 очи да не фърлиш топа после
            какво искаше да кажеш с това? [/quote]

исках да кажа това

--------------------------------------------------------------------------------

Колегата, е толкова болезнено прав... При тези коли важно е да се проверят гумените карета на кардана, съединителя, задните спирачки колкото и трудно достъпни да са (!), втулките на долните носачи отпред. Не че останалите неща не се чупят, но тези са по специфични и доста болезнени както за ремонт така и като стойност в парички. Скоростите задължително ще имат забележки , рядкост е да има такава, която да не и хърка втората. Специфично слабо място където гние купето е задния подкалник. При покупката трябва изключително много (!!!!), да се гледа и внимава.
            Ако се попадне на добре поддържана кола последствията са свързани с умопомрачение на новия собственик, безцелно обикаляне и нежелание за отделяне от колата. Ако колата се окаже зле поддържана ще се наложи да се намери механик, който да е наясно със специфичната поддръжка на тези коли, който да върне живота. Иииии след това следва горното - заболяване, пристрастяване, поболяване... в една от последните фази съм аз - 200 км на нощ, а през останалото време се чудя от къде да си намеря оригинално радио или оригинален куфар

и много други неща които можеш да намериш в форума

Comment

и какво стана сега има ли си нов собственик тази пернишка красавица
              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
              sigpic
              Нещо което работи - не се пипа!

Comment

75ts

И аз това се питам,може би си има,ама не е от форума

Comment

Re: 75ts

Първоначално публикувано от 75TwinSpark
                  И аз това се питам,може би си има,ама не е от форума
                  е дано поне да си я пазят и да и се радват много независимо от това
                  ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                  sigpic
                  Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Working...
                  X