Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 75 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение
    Цена мечта, от там ще си поръчам нови задни за моята!!!
    Алфонсо 90, мерси много за инфото!!!!!
    дано да съм бил полезен
    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
    sigpic
    Нещо което работи - не се пипа!

Comment

раазходка
      Attached Files
      ALFA ROMEO 75 2.0 ts
      sigpic

Comment

Прецака ми се централното заключване,задната врата неможе да се откючи.Някакви идеи какво да правя ?
        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
        sigpic

Comment

Проблемът ти най-вероятно е в машинката на централното в тази врата. Чувал, ли си гъргорене напоследък при движението и? Ще трябва да свалиш кората. Под нея евентуално има един найлон за изолация, пази го и не го късай после ще трябва да го залепиш обратно. На ламарината ще видиш няколко шарени куплунга, син, червен и черен например. Единия е за машинката за ел. стъклото, ако имаш. Другия е за централното. При затворени предни врати пробвай да управляваш централното и провери дали идва импулс за машинката. Трябва за секунда на двата кабела да дойдат 12в при отключване, а при заключване се разменят плюс и минус. Ако има захранване, в което съм почти сигурен проблема ти е в машинката. Ако срещаш трудности свиркай, ще помагам.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
            Проблемът ти най-вероятно е в машинката на централното в тази врата. Чувал, ли си гъргорене напоследък при движението и? Ще трябва да свалиш кората. Под нея евентуално има един найлон за изолация, пази го и не го късай после ще трябва да го залепиш обратно. На ламарината ще видиш няколко шарени куплунга, син, червен и черен например. Единия е за машинката за ел. стъклото, ако имаш. Другия е за централното. При затворени предни врати пробвай да управляваш централното и провери дали идва импулс за машинката. Трябва за секунда на двата кабела да дойдат 12в при отключване, а при заключване се разменят плюс и минус. Ако има захранване, в което съм почти сигурен проблема ти е в машинката. Ако срещаш трудности свиркай, ще помагам.
            немога да я отключа и да я отворя там е проблема
            ALFA ROMEO 75 2.0 ts
            sigpic

Comment

Бутона можеш ли да го движиш нагоре-надолу или е заял.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Бутона можеш ли да го движиш нагоре-надолу или е заял.
                вдига се мърда като отключвам и заключвам но не се отваря дърпах го нагоре но нищо
                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                sigpic

Comment

Имал съм подобни случки. Вратата се отключва и заключва, но бравата е заяла и просто не се отваря. Пробва, ли да седнеш отвътре на отключена врата, да дръпнеш дръжката все едно ще отваряш и да вкараш едно юнашко рамо на вратата?
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

Имал съм подобни случки. Вратата се отключва и заключва, но бравата е заяла и просто не се отваря. Пробва, ли да седнеш отвътре на отключена врата, да дръпнеш дръжката все едно ще отваряш и да вкараш едно юнашко рамо на вратата?
                    този еетап го минах с блъскането като я дърпам все едно е заключена,независимо дали е дигнато нагоре а и то несе вдига много

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

преди е ставало така с същата врата мислех че е от студа но вече се стопли и спря съвсем да се отключва
                    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                    sigpic

Comment

• ... предполагам е банално, и не знам дали има такава екстра, но тези врати имат ли детски заключалки?
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Немат

Comment

• Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
                          Немат
                          Имат,колегата май има в предвид лостчето,с което се спира отварянето от вътре на вратата.
                          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                          sigpic

Comment

• Може ли да го снимаш,колега

Comment

• Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
                              Може ли да го снимаш,колега
                              То е едно малко метално като отвориш вратата се вижда,ако говорим за едно и също нещо!
                              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                              sigpic

Comment

• Не сьм заглеждал...аз имах в предвид да си има вьтре в купето,някакьв бутон или друго

Comment

Working...
                                X