Сигурен, ли си, че проблема е в поплавъка, а не в инсталацията или таблото? По принцип най-лесно е да си вземеш втора употреба поплавък, защото се разглобява сравнително лесно, но после няма сглобяване.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 75 1.8
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеСигурен, ли си, че проблема е в поплавъка, а не в инсталацията или таблото? По принцип най-лесно е да си вземеш втора употреба поплавък, защото се разглобява сравнително лесно, но после няма сглобяване.ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Comment
-
75twinspark
.....................Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 20:14.75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщениеНещо ново при теб има ли и .....нещо но во да се похвалишза лятото ще сме в Бургаския район и ако се наложи нещо ще се ходи по сервизите там и така
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеС кои карбуратори си?Делорто?ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеАз сам с делорто,моита изглейда като твоята,сащите тазчета и цвета подобен...ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Comment
-
дойде време за смяна на пружините на задното окачване,в Казанлък има завод за пружини и могат да ми направят там Въпроса ми е какви спецификации трябва да им дам за да ми ги направят както аз искам ??или трябва да нося оригиналната
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Comment
Comment