If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя ако е бракувана единствено остава купето да е читаво иначе дори аз ще кажа, че не си заслужава . Има, ли желязо последно в тази черупка или да прибирам туин спарка обратно на закътано?
Тя ако е бракувана единствено остава купето да е читаво иначе дори аз ще кажа, че не си заслужава . Има, ли желязо последно в тази черупка или да прибирам туин спарка обратно на закътано?
Нещо ма дразнат не ми дават телефона на собственика та са разправам с роднините...а пък нищо не се знае все пак колата уж не се продава....скоро ше се разбере ...
След това което ще напиша се съмнявам да има желаещи...колата няма абсолютно никакви документи, не е карана 20 години .... няма мотор....дигнали я на крик и се ибушила...
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
След това което ще напиша се съмнявам да има желаещи...колата няма абсолютно никакви документи, не е карана 20 години .... няма мотор....дигнали я на крик и се ибушила...
документи лесно се вадят ... тва не е проблем....
та последно тоа обяви ли цена или не ?
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Спокойно момчета. Ако ма7е4к0 иска много такава кола, знам къде има още две такива - в София и Павликени. Така че това не е проблем. Нека само да каже.
Спокойно момчета. Ако ма7е4к0 иска много такава кола, знам къде има още две такива - в София и Павликени. Така че това не е проблем. Нека само да каже.
недей разлайва кучетата
дай снимки инфо за тея коли
в кво състояние са ? мотори имат ли документи и т.н.
щот и аз знам къде има две в пирдоп и трън
Искам колега, но точно тази на снимките дето качих не е кола а купчина РЪЖДА
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Искам колега, но точно тази на снимките дето качих не е кола а купчина РЪЖДА
а кво очкаваш друже ?
да си купиш на най прекрасната кола от 60-те години? и да е идеално здраве да няма ръжа и да лъщи ли ??
и то за хипер супер невероятната сума от 300 български парици ?
баце, отовори чужди сайтове и виж колко пари струват тези коли и тогава говори
а кво очкаваш друже ?
да си купиш на най прекрасната кола от 60-те години? и да е идеално здраве да няма ръжа и да лъщи ли ??
и то за хипер супер невероятната сума от 300 български парици ?
баце, отовори чужди сайтове и виж колко пари струват тези коли и тогава говори
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment