Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво намерих! Джулия !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тя ако е бракувана единствено остава купето да е читаво иначе дори аз ще кажа, че не си заслужава . Има, ли желязо последно в тази черупка или да прибирам туин спарка обратно на закътано?
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от karal fiat Покажи съобщение
      сигурно си наясно, че цената се получава след реставрацията. за хиляди получаваш комплектна кола с док.
      сигурно си наясно че знам кога кое колко струва за да говоря по темата ...........успех да купите за 5 лева такава кола

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
        Тя ако е бракувана единствено остава купето да е читаво иначе дори аз ще кажа, че не си заслужава . Има, ли желязо последно в тази черупка или да прибирам туин спарка обратно на закътано?
        Нещо ма дразнат не ми дават телефона на собственика та са разправам с роднините...а пък нищо не се знае все пак колата уж не се продава....скоро ше се разбере ...
        Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 21:47.

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

След това което ще напиша се съмнявам да има желаещи...колата няма абсолютно никакви документи, не е карана 20 години .... няма мотор....дигнали я на крик и се ибушила...

Comment

Значи става за донор евентуално, ако има здрави стъкла и др. подобни елементи.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Двигателя пък послужил за някаква машина....

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                След това което ще напиша се съмнявам да има желаещи...колата няма абсолютно никакви документи, не е карана 20 години .... няма мотор....дигнали я на крик и се ибушила...
                документи лесно се вадят ... тва не е проблем....
                та последно тоа обяви ли цена или не ?
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Спокойно момчета. Ако ма7е4к0 иска много такава кола, знам къде има още две такива - в София и Павликени. Така че това не е проблем. Нека само да каже.

Comment

Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
                    Спокойно момчета. Ако ма7е4к0 иска много такава кола, знам къде има още две такива - в София и Павликени. Така че това не е проблем. Нека само да каже.
                    недей разлайва кучетата
                    дай снимки инфо за тея коли
                    в кво състояние са ? мотори имат ли документи и т.н.

щот и аз знам къде има две в пирдоп и трън

Comment

Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
                      Искам колега, но точно тази на снимките дето качих не е кола а купчина РЪЖДА

Comment

Искам колега, но точно тази на снимките дето качих не е кола а купчина РЪЖДА
                        а кво очкаваш друже ?
                        да си купиш на най прекрасната кола от 60-те години? и да е идеално здраве да няма ръжа и да лъщи ли ??
                        и то за хипер супер невероятната сума от 300 български парици ?
                        баце, отовори чужди сайтове и виж колко пари струват тези коли и тогава говори

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                          а кво очкаваш друже ?
                          да си купиш на най прекрасната кола от 60-те години? и да е идеално здраве да няма ръжа и да лъщи ли ??
                          и то за хипер супер невероятната сума от 300 български парици ?
                          баце, отовори чужди сайтове и виж колко пари струват тези коли и тогава говори
                          Справка : http://www.autoscout24.bg/List.aspx?...rue&sort=price
                          Не искам да бъда груб ама под 2000 евра нема дори и само за маторя .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Какво ще кажете а? В Пазарджик се намира колата
                            това на Темелко алфата ли е, ако е тя е била с двигател от VW

Comment

в пловдив има една 1750 джулия(берлинета) бордо около 60-70% рест бордо >имам и скайпа и тела ако някой иска.
                              Last edited by Venci; d.m.y г., 13:48.
                              155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                              1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                              GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                              ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Аз искам. Позволих си да ти преведа съобщението. Моля те пиши на кирилица.
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X