Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво се опитвам да купя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
    Е да де ама 1,4 има и за 800лв.,а 1,7 16v няма нали.
    Поздрави
    1.7 16 в момента на пазара няма, вие за цени говорите ... ма тва е друга тема
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Колегата, Da Fuse е мноооого прав. Пръво този 1.6 мотор не е никак за подценяване, ама никак! Спрете да си мислите, че тоя мотор бил слаб или подобно. Да наистина 1.6 мотора е по-малко коне от 1.8 и 2.0, ОБАЧЕ този мотор може да даде много повече отколкото предполагате. За справка - Спайдера на zmg, който е след основен ремонт при правилен механик със нови части и перфектно обслужена глава.
      Второ колко от вас - тези които предпочитате голям мотор на гнило купе, сте рязали гнилочи, кроили сте, заварявали сте, обработвали, китвали и боядисвали? ХА ХА ХА само човек, който си е пълнил дробовете с тези прахоляци може да оцени това да си купиш Жужа със счупени скорости или двигател. Защото мотора се вади, мие се слага се на стойката и за 1 седмица е готов. Слагаш го и караш, а не гълташ прахоляка на флекса или пък не стискаш палци байо тенекеджия да не е замазал с кит.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Много съм съгласен с Венци. Моторът се прави, ама с купето да се занимаваш е си ебало майката, именно затова си взех 6-цата - купето е супер, мотора скоро ще го направим
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
          Колегата, Da Fuse е мноооого прав. Пръво този 1.6 мотор не е никак за подценяване, ама никак! Спрете да си мислите, че тоя мотор бил слаб или подобно. Да наистина 1.6 мотора е по-малко коне от 1.8 и 2.0, ОБАЧЕ този мотор може да даде много повече отколкото предполагате. За справка - Спайдера на zmg, който е след основен ремонт при правилен механик със нови части и перфектно обслужена глава.
          Второ колко от вас - тези които предпочитате голям мотор на гнило купе, сте рязали гнилочи, кроили сте, заварявали сте, обработвали, китвали и боядисвали? ХА ХА ХА само човек, който си е пълнил дробовете с тези прахоляци може да оцени това да си купиш Жужа със счупени скорости или двигател. Защото мотора се вади, мие се слага се на стойката и за 1 седмица е готов. Слагаш го и караш, а не гълташ прахоляка на флекса или пък не стискаш палци байо тенекеджия да не е замазал с кит.
          Ех тоа Венцо винаги е прав,що става въпрос за некой скрапТой поне е преживял всичко с такива коли,правил е мотори,кърпил е Жулиета и т.н.,ако става въпрос за съвет,него трябва да слушаме
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

колега, хубава изглежда колата ,явно собственниците знаят какво продават.. та ако ти е на сърце - скачай пред камерата
            Alfa GTV 1.8 TS
            Alfa 33 1,4 feeling 94г.
            Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

Абе к`ви ги приказвате бе.... Живо самоубийство, ебаси...До 10к отива като стой та гледай... Ама минимум!!!
              ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
              ПЛОВДИВ

Comment

75twinspark

........................
                Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 20:24.
                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщение
                  Абе ние до тук си разбираме какво говорим
                  Съгласен съм.Кефа не се купува с пари.

Comment

Колеги благодаря за мненията. За съжаление, за сега със собствениците не успяхме да се разберем. Изглежда на този етап не им се занимава да продават колата. Цена от 1500 лева не ги устройва изобщо. И като гледам за какви коли говорят за бартер ще ми стъпи около 3000 лева. Хората са първи собственици в България и ползват Жулиетата от време на време. Имат и други коли, които карат. Разбрали сме се, че ако размислят ще се свържат с мен. Аз ще продължавам периодично да ги посещавам ако междувременно не намеря нещо друго, което да ми хване окото.

Comment

75twinspark

...........................
                      Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 20:24.
                      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

кво стана колега, айде тука те чака една синя перла да я вземеш
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

я хвърлете един поглед на това http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=2 ама не ми се вижда реално
                          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Автомобила е уникален. Като гледам е в щатите. Но там също има привърженици на марката и не вярвам цената да е актуална. Чак ми сгря душата в това скапано време.
                            156, 2.4JTD

Comment

здравей колега можеш ли да ми дадеш телефон за връзка,искам да говоря нещо с теб
                              Last edited by 11655; d.m.y г., 10:58. Основание: грешка

Comment

бърз отговор за повечето които тук пишат :скъпа нескъпа и прочие....някои навярно знаят други не .имам 75 спарк заедно с колегата гиги.с цената на колата и нещато които са правени по нея отдавна минахме цената на жужата и главно заради изтрадалото купе ..и пак няма да е това което искам да е....не се доближава дори .ще подвърдя думите на венци -трябва здраво купе .....пииирфектно. другото е въпрос на неколко дни ...мотор .скорости .ала бала..дръжки това е лесно .купето е важно и тогава парите не са от значение-въпреки че смятам че 3500 са доста пари.
                                но все пак върху здраво купе има какво да надграждаш кат оимаш желание..но нямаш ли купе и 300 коня мотор служи ....все тая остава си......скраб.
                                а жулиета ...като се има предвид годините на модела на намериш запазена ...е само един път .
                                господин панов ще си направи добре преценката за състояние и пари .успех.
                                75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                                kavasaki zzr-600 100 жребеца
                                147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Working...
                                X