If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колегата, Da Fuse е мноооого прав. Пръво този 1.6 мотор не е никак за подценяване, ама никак! Спрете да си мислите, че тоя мотор бил слаб или подобно. Да наистина 1.6 мотора е по-малко коне от 1.8 и 2.0, ОБАЧЕ този мотор може да даде много повече отколкото предполагате. За справка - Спайдера на zmg, който е след основен ремонт при правилен механик със нови части и перфектно обслужена глава.
Второ колко от вас - тези които предпочитате голям мотор на гнило купе, сте рязали гнилочи, кроили сте, заварявали сте, обработвали, китвали и боядисвали? ХА ХА ХА само човек, който си е пълнил дробовете с тези прахоляци може да оцени това да си купиш Жужа със счупени скорости или двигател. Защото мотора се вади, мие се слага се на стойката и за 1 седмица е готов. Слагаш го и караш, а не гълташ прахоляка на флекса или пък не стискаш палци байо тенекеджия да не е замазал с кит.
Много съм съгласен с Венци. Моторът се прави, ама с купето да се занимаваш е си ебало майката, именно затова си взех 6-цата - купето е супер, мотора скоро ще го направим
Колегата, Da Fuse е мноооого прав. Пръво този 1.6 мотор не е никак за подценяване, ама никак! Спрете да си мислите, че тоя мотор бил слаб или подобно. Да наистина 1.6 мотора е по-малко коне от 1.8 и 2.0, ОБАЧЕ този мотор може да даде много повече отколкото предполагате. За справка - Спайдера на zmg, който е след основен ремонт при правилен механик със нови части и перфектно обслужена глава.
Второ колко от вас - тези които предпочитате голям мотор на гнило купе, сте рязали гнилочи, кроили сте, заварявали сте, обработвали, китвали и боядисвали? ХА ХА ХА само човек, който си е пълнил дробовете с тези прахоляци може да оцени това да си купиш Жужа със счупени скорости или двигател. Защото мотора се вади, мие се слага се на стойката и за 1 седмица е готов. Слагаш го и караш, а не гълташ прахоляка на флекса или пък не стискаш палци байо тенекеджия да не е замазал с кит.
Ех тоа Венцо винаги е прав,що става въпрос за некой скрапТой поне е преживял всичко с такива коли,правил е мотори,кърпил е Жулиета и т.н.,ако става въпрос за съвет,него трябва да слушаме
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колеги благодаря за мненията. За съжаление, за сега със собствениците не успяхме да се разберем. Изглежда на този етап не им се занимава да продават колата. Цена от 1500 лева не ги устройва изобщо. И като гледам за какви коли говорят за бартер ще ми стъпи около 3000 лева. Хората са първи собственици в България и ползват Жулиетата от време на време. Имат и други коли, които карат. Разбрали сме се, че ако размислят ще се свържат с мен. Аз ще продължавам периодично да ги посещавам ако междувременно не намеря нещо друго, което да ми хване окото.
Автомобила е уникален. Като гледам е в щатите. Но там също има привърженици на марката и не вярвам цената да е актуална. Чак ми сгря душата в това скапано време.
бърз отговор за повечето които тук пишат :скъпа нескъпа и прочие....някои навярно знаят други не .имам 75 спарк заедно с колегата гиги.с цената на колата и нещато които са правени по нея отдавна минахме цената на жужата и главно заради изтрадалото купе ..и пак няма да е това което искам да е....не се доближава дори .ще подвърдя думите на венци -трябва здраво купе .....пииирфектно. другото е въпрос на неколко дни ...мотор .скорости .ала бала..дръжки това е лесно .купето е важно и тогава парите не са от значение-въпреки че смятам че 3500 са доста пари.
но все пак върху здраво купе има какво да надграждаш кат оимаш желание..но нямаш ли купе и 300 коня мотор служи ....все тая остава си......скраб.
а жулиета ...като се има предвид годините на модела на намериш запазена ...е само един път .
господин панов ще си направи добре преценката за състояние и пари .успех.
Comment