Известие

Collapse
No announcement yet.

Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лоллл уникална изглежда...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• и аз я гледах преди няколко дни
      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
        и аз я гледах преди няколко дни
        Да, ама...аз поне се чувствам малък още за такава кола...не на години, а финансово То ако гори два пъти повече от спарка....Иначе като поддръжка не вярвам да е кой знае колко по-скъпа
        Last edited by Dimicha; d.m.y г., 21:59.

Comment

• Момчета продава се двигателя в състоянието от снимките. Цена 80лв. Купувача трябва и да го прибре от Костинброд.

0884 993 639 Деян
          Attached Files
          2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
            Да, ама...аз поне се чувствам малък още за такава кола...не на години, а финансово То ако гори два пъти повече от спарка....Иначе като поддръжка не вярвам да е кой знае колко по-скъпа
            Имал съм точно такава с 2.5 мотор - не се плашете, не гори толкова много. Градско до 12/100 при по-смело каране и 11/100 при по-кротко возене.
            Не разбирам...толкова народ навит на 75-ци и когато се появи рядък 6 цил. модел няма кой да го вземе...

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
              Имал съм точно такава с 2.5 мотор - не се плашете, не гори толкова много. Градско до 12/100 при по-смело каране и 11/100 при по-кротко возене.
              Не разбирам...толкова народ навит на 75-ци и когато се появи рядък 6 цил. модел няма кой да го вземе...
              Моята 1.8 с карбуратори вебер 120 коня в града я докарвам до 9 (ако се возя) а извън 6 (ако се возя) Иначе винаги може повече
              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
              sigpic
              Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                Моята 1.8 с карбуратори вебер 120 коня в града я докарвам до 9 (ако се возя) а извън 6 (ако се возя) Иначе винаги може повече
                В София на градско колите дават повечко в сравнение с градско в други градове, по обясними причини.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
                  аз тая не мога да я поддържам на 100% тии още един змей
                  155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    В София на градско колите дават повечко в сравнение с градско в други градове, по обясними причини.
                    Реглажа на карбураторите е правен в София и там е и засичана в градски (софийски) условия ,а извън по магистралата. Значи сега пак ще замеря на Бургаския трафик и трябва да гори по- малко,по тая логика
                    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                      Абе така е, съгласен съм с тебе, ама то не е една беля, хубаво и гараж да имам за тая кола-55-цата живее навънка. Прехвърляници едно друго, па като ми остават чисто 330 лв след като си платя наема, кво да говорим. Но най-вече, аз сегашната Алфа я имам за нещо като човек, как да я захвърля и да я сменя, сърце не ми дава. Някой ден, ще й взема сестричка :P

Comment

• http://www.cars.bg/c443202
                        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                        sigpic

Comment

• Comment

• Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                            Може би най-евтиният начин човек да се докосне до класическата техника на Алфа Ромео!
                            Точно такава карбураторна 75ца си търсих преди да купя Алфетата.
                            Усмивки по лицата са гарантирани!
                            Великолепни екземпляри започнаха да излизат.
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                              Може би най-евтиният начин човек да се докосне до класическата техника на Алфа Ромео!
                              Точно такава карбураторна 75ца си търсих преди да купя Алфетата.
                              Усмивки по лицата са гарантирани!
                              Великолепни екземпляри започнаха да излизат.

Появяват се от време на време , а има и хора които дебнат
                              sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

• Плевенската 75-ца я карах тази Неделя и ми хареса много, сега умувам и ще видим.
                                Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                                Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Working...
                                X