If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интригуващи обяви, единствено за класики Алфа Ромео
Предишния ми пост май не беше за тук, обаче ето какво открих преди седмица близо до Стамболийски и Ботев (пада се малка успоредна уличка на Стамболийски като се тръгне към Руски паметник)
Минавам оттам редовно и ми се къса сърцето да я гледам как гние. Левите гуми/ джанти са свалени, а на стъклото имаше бележка и пишеше нещо от сорта: "Моля не вдигайте колата, защото собственикът в момента е в болница" ... явно си има проблеми човека.
Тази е евридейка, не знам обаче реалното и състояние.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Днес минах да погледна колата. Реално исканата цена е 4000лв. Собственика е чужденец и пичовете тук кореспондират с него. Колата е комплектна, няма брони. Салона е сравнително запазен. Забележки има по таблото, напукано е. Колата е в добро състояние и си заслужава спасяване.
Страхотен автомобил е тази 6 цилиндрова машина. Жалкото е, че едва ли някой от БГ ще я вземе на тази цена, предвид, че изглежда в много лошо състояние. В добро състояние струват луди пари, но в тоя ще падне много работа, а и с частите май ще е трудно и скъпо. А части ще трябват със сигурност.
Comment