Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде има Алфа като на Гунди

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде има Алфа като на Гунди

Колеги според вас има ли някъде в България джулиа с купето като на Гунди или обикновенна ,но не онази от Локорско , да се продава или за реставрация , че нещо ми се въртят луди идеи в главата ,ама да видим до къде ще стигнем,дайте едно рамо
    Last edited by zilala; d.m.y г., 19:49.

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
    Колеги според вас има ли някъде в България джулиа с купето като на Гунди или обикновенна ,но не онази от Локорско , да се продава или за реставрация , че нещо ми се въртят луди идеи в главата ,ама да видим до къде ще стигнем,дайте едно рамо
    Аз ти казах квото знам Най-добр колегата zmg с него се консултираи кое къде и как и моля си промени заглавието или пиши в темата която бях пуснал преди време
    ПОЗДРАВИ!

ПП Джулиета е съвсем различно нещо от Джулия, едното е 116 серия другото 105-та не съм сигурен но около 10 години ги делят
    Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 21:30.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

e аз търся такава ,не искам да гледам снимки от катострофата иначе се извинявам ако нещо по модела не съм оцелил

Comment

e аз търся такава ,не искам да гледам снимки от катострофата иначе се извинявам ако нещо по модела не съм оцелил
        И да изпадне от някъде такава, в каквото и състояние да е цената ще е висока УСПЕХ! Ако излезне нещо ще пишем, защото такива класики трябва да се спасяват...
        ...аз и преди съм писал за на Гунди Алфата и инфото ми е като на колегата zmg: Alfa Romeo Giulia 1750 GTV

1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

Кара му се истинска алфа на човека, нищо че не ги знае моделите, просто е съзрял че истината са 116 и 105-та серия

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Колегата, zilala, Кръщавай си грамотно темите! Заглавия от сорта на "АЛФА джулиета като на гунди" ме карат да ми се посреднощ. До тук поне на три места сме говорили и сме уточнили в специална тема точния модел, пунктоацията няма да я коментирам.

Не се сърди, но това е подфорумът който се слави с това, че е най-подреден и културен и аз държа това да остане така!

Относно въпросният модел Алфа Ромео ще ти кажа, че това е една сравнително скъпа кола в Европа има екземпляри за по 23-24 хил. евро които далеч не са перфектни. Да намериш такава и да я приведеш в приличен вид ще ти струва горе-долу толкова отново. В България има само една такава, която е в движение - оранжевата. В скоро време ще има още една - кафява. Съветвам всеки един разумен човек да си избие от главата всички мисли, че може да се мине евтино с такава кола. Просто няма начин. Направете справка със сайтовете, в които се продават и после как им вървят частите.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

...ама да видим до къде ще стигнем,дайте едно рамо
              Ако мислиш да стигнеш и до извън България, виж тая
              http://s243.photobucket.com/albums/f...t=DSC02443.jpg
              Намира се в Синген, Германия. Ако те интересува мога да открия телефон на автокъщата - не знам дали е обявена в интернет.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                Ако мислиш да стигнеш и до извън България, виж тая
                http://s243.photobucket.com/albums/f...t=DSC02443.jpg
                Намира се в Синген, Германия. Ако те интересува мога да открия телефон на автокъщата - не знам дали е обявена в интернет.
                ивинявам се за допуснатите грешки колега имаш ли спомен за тази алфа къф мотор беше кви пари и прочие или само снима красивата класика

Comment

( колега имаш ли спомен за тази алфа къф мотор беше кви пари и прочие или само снима красивата класика
                  Спомен за цена нямам, само снимах. На една от снимките през дъждовните капки се вижда цена, но не е много видима.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Абе четири цифрена сума в ойро е ...
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

и аз така го виждам ,

Comment

Working...
                      X