If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги според вас има ли някъде в България джулиа с купето като на Гунди или обикновенна ,но не онази от Локорско , да се продава или за реставрация , че нещо ми се въртят луди идеи в главата ,ама да видим до къде ще стигнем,дайте едно рамо
Колеги според вас има ли някъде в България джулиа с купето като на Гунди или обикновенна ,но не онази от Локорско , да се продава или за реставрация , че нещо ми се въртят луди идеи в главата ,ама да видим до къде ще стигнем,дайте едно рамо
Аз ти казах квото знам Най-добр колегата zmg с него се консултираи кое къде и как и моля си промени заглавието или пиши в темата която бях пуснал преди време
ПОЗДРАВИ!
ПП Джулиета е съвсем различно нещо от Джулия, едното е 116 серия другото 105-та не съм сигурен но около 10 години ги делят
e аз търся такава ,не искам да гледам снимки от катострофата иначе се извинявам ако нещо по модела не съм оцелил
И да изпадне от някъде такава, в каквото и състояние да е цената ще е висока УСПЕХ! Ако излезне нещо ще пишем, защото такива класики трябва да се спасяват...
...аз и преди съм писал за на Гунди Алфата и инфото ми е като на колегата zmg: Alfa Romeo Giulia 1750 GTV
Колегата, zilala, Кръщавай си грамотно темите! Заглавия от сорта на "АЛФА джулиета като на гунди" ме карат да ми се посреднощ. До тук поне на три места сме говорили и сме уточнили в специална тема точния модел, пунктоацията няма да я коментирам.
Не се сърди, но това е подфорумът който се слави с това, че е най-подреден и културен и аз държа това да остане така!
Относно въпросният модел Алфа Ромео ще ти кажа, че това е една сравнително скъпа кола в Европа има екземпляри за по 23-24 хил. евро които далеч не са перфектни. Да намериш такава и да я приведеш в приличен вид ще ти струва горе-долу толкова отново. В България има само една такава, която е в движение - оранжевата. В скоро време ще има още една - кафява. Съветвам всеки един разумен човек да си избие от главата всички мисли, че може да се мине евтино с такава кола. Просто няма начин. Направете справка със сайтовете, в които се продават и после как им вървят частите.
...ама да видим до къде ще стигнем,дайте едно рамо
Ако мислиш да стигнеш и до извън България, виж тая http://s243.photobucket.com/albums/f...t=DSC02443.jpg
Намира се в Синген, Германия. Ако те интересува мога да открия телефон на автокъщата - не знам дали е обявена в интернет.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Ако мислиш да стигнеш и до извън България, виж тая http://s243.photobucket.com/albums/f...t=DSC02443.jpg
Намира се в Синген, Германия. Ако те интересува мога да открия телефон на автокъщата - не знам дали е обявена в интернет.
ивинявам се за допуснатите грешки колега имаш ли спомен за тази алфа къф мотор беше кви пари и прочие или само снима красивата класика
Comment