Известие

Collapse
No announcement yet.

Похвал, вече си имам 3.0 V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тиха петъчна вечер. Спокойно местенце близо до София. Ухилен до уши пристъпвам към вратата на гаража. Няма друго такова удоволствие като да прекараш няколко часа в работа по един шестак. Имам още малко прогрес. Въпреки, че ми трябваше да разбера по трудния начин, че последния винт на маслената помпа се развива след като махна капака с предния семеринг .
    Измерванията, които направих казаха, че имаме перфектен колянов вал с номинален размер и лагери, които им е време да бъдат сменени.
    Бедата е, че освен лагери ми трябват и аксиални пластини, а такива вече на няколко места не могат да ми намерят. Понеделнишки се надявам да си намеря. Ето и малко снимки.
    Attached Files
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Нема такъв манияк като тебе бандо! Признал съм те!!! Ай събирай това чудовище да се видим и да я чуя на живо

п.п. НАпиши ми на лично номера на мотора да видя дали ще мога да помогна с ЕКУ и Дебиломер
      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

сега като си изчистил блока мини всички остри ръбове и ги заглади малко - хем е добре за мотора, хем няма да ти стана целите ръце в рани
        а и буталата (както и всичко от главата) да се номерира и да му се знае мястото, че после иначе стават проблеми
        Last edited by Nikoror; d.m.y г., 23:58.
        Rice SAE
        www.racingowls.com
        oo=v=oo

Comment

ее нещо замря проекта ми се струва,нищо не постваш
          156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
          Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

хапсолютно... Бате Венцо, зарадвай с нещо ново
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Въпреки, че замразих проекта за неопределен период, от време на време свършвам по нещо. Преди дни занесох блока от 164 с кожуха на маховика от 90 да ги измият както трябва. Ефекта е повече от задоволителен.
              Attached Files
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
              X