Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мотора на Алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с мотора на Алфа 75

Здравейте,имам проблем с моята 75-ца!Двигателят се тресе целия все едно ще изхвръкне,а и няма мощност и естествено усещането е,че всеки момент ще изгасне.Кофтито е,че колата ще стигне трудно на собствен ход до някой сервиз....
    Last edited by Venci; d.m.y г., 22:08.

Питай бате Венци модератора на раздела да те посъветва

Comment

75twinspark

.......................
      Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 20:11.
      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Значи първо трудно пали.След това целия мотор се тресе,все едно ще изпадне.Освен това и прекъсва а и няма мощност...дотолкова,че е невъзможно да стигна дори до трета скорост..

Comment

Колега, кръщавай си смислено темите!!!
          За да ти окажем помощ ще трябва първо да кажеш каква е колата, какъв модел, с кой мотор, с инжекцион, карбуратори или дизел и коя година е произведена. Това е гаранция, че ще ти дадем адекватен отговор, който би могъл да реши твоят проблем.
          Всичко останало е свързано с владеене на ясновидство, но дори и някой ясновидец да ти отговори, след месец няой друг ще има подобен проблем, но няма да може да прочете и да сравни.

Не дей да ме разбираш погрешно! Горното го казвам като модератор на раздела, който няма намерение да заприличаме на 155, 145 и т.н. масови пумийни ями.

Иначе, като болен алфист ясновидец поглеждам в кристалната си топка и ти казвам, че колата ти е с карбуратори, има нужда от нови гумени фланци към главата, синхронизиране и реглаж на карбураторите. Ако евентуално добавим нов въздушен филтър, свещи, кабели, капачка, палец, настройка на аванса на запалването и проверка на веригата няма да си познаеш колата.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ти си моят Бог!Алфата е 91г,2.0 тспарк.Колко би ми струвало удоволствието да чуя мъркащият й мотор?(ако се окажеш прав в диагнозата)
            Last edited by bogfan; d.m.y г., 22:52.

Comment

Бе я ми я дай за части по-добре

Мойта го прави това когато не и' стига бензин.
              2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

черна,рекаро седалки...не.не бих я дал

Comment

Първоначално публикувано от bogfan Покажи съобщение
                  черна,рекаро седалки...не.не бих я дал
                  Пусни малко снимки де

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/album.php?albumid=396

Comment

Първоначално публикувано от bogfan Покажи съобщение
                      Ти си моят Бог!Алфата е 91г,2.0 тспарк.Колко би ми струвало удоволствието да чуя мъркащият й мотор?(ако се окажеш прав в диагнозата)
                      Явно ми е запотена кристалната топка. Ти нямаш карбуратори. Нищо! Може да се излекува, но все пак ще трябва да се чуе-види и неизбежно ще трябва да се бръкнеш за части.
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Някои от вас може би знаят черната 75-ца която гниеше две години в един сервиз в кв. хладилника.Е това е същата кола.От три години я имам и още не съм й се нарадвал истински.

Comment

Бате Венци,кажи ми колко горе-долу би ми струвало.Съвсем примерно.

Comment

Въздушния филтър е 20-30 лв, бензиновия - 20-ина, свещите 5х8=40, кабелите - зависи дали се намерят, палците са два по 5 лв, капачите - пак две по 15-ина лв. Ще трябва все пак някой да я "чуе" колата т.е. диагностика, може да се наложи да се види дебитомера, мпх-то...
                            Горното го казвам абсолютно на прима виста, за да придобиеш обща представа. Ако имаш желание мисля, че мога да питам един човек, но колата ще трябва да стигне при него.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

В тебе ми е надеждата!Питай и кажи

Comment

Working...
                              X