Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мотора на Алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
    Иначе, като болен алфист ясновидец поглеждам в кристалната си топка и ти казвам, че колата ти е с карбуратори, има нужда от нови гумени фланци към главата, синхронизиране и реглаж на карбураторите. Ако евентуално добавим нов въздушен филтър, свещи, кабели, капачка, палец, настройка на аванса на запалването и проверка на веригата няма да си познаеш колата.

Наистина ти е много запотена топката ... чудя се как извади тая теза , само от няколко думи на на човек които най-вероятно неразбира много много от коли ...
    Хубаво ще е да се види колата , от човек дето се е занимавал с такива коли , че другите са ....
    Last edited by icedoc; d.m.y г., 19:57.
    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщение
      Наистина ти е много запотена топката ... чудя се как извади тая теза , само от няколко думи на на човек които най-вероятно неразбира много много от коли ...
      Хубаво ще е да се види колата , от човек дето се е занимавал с такива коли , че другите са ....
      Първото нещо, което ми идва на ум като, чуя за 75, на която мотора иска да и излиза от коша като се форсира са карбуратори без синхрон.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

някакви предложения за читав майстор?

Comment

Първоначално публикувано от bogfan Покажи съобщение
          Краси Рангелов (madboy) , моята лястовица само при нещо че бъде ремонтирана !
          Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
          АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
          АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
          eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Първоначално публикувано от bogfan Покажи съобщение
            Бате Венци (Venci) е доста точен пич и добър маистор ако имах трансаксиал само при него щеше да се поддържа

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Колега дай повече информация за де не гадаем ние
              ВИЖДАШИТЕ ......които служим на ВАС

БАТЕ ВЕНЦИ Е НОМЕР ЕДНО и когато го казвам АЗ
              значи КАЧЕСТВО от ВСЯКЪДЕ !!!иначе как да ви помагаме .....наистина ли си мислите че сме гадатели или хние сме част от ВАС и всичко което ви боли ни боли и нас .......
              -Аз си мисля нещо, мисля си .
              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщение
                icedoc, а ти виждал, ли си на живо карбураторна алфа, коята няма синхрон на карбураторите? Знаеш, ли как се прави синхрона? И защо мислиш, че ползвам думи свързани с ясновидството, че така добре ми се смееш на уменията по другите форуми? Продължавай да ми се чудиш на тезите. И оо да наистина е добре да се закара автомобила при някой който се е занимавал с такива коли, жалко, че явно аз нищо не разбирам според теб.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Колеги ,всеки има лично мнение но много ви моля да спазваме добрият тон ВЕНЦИ Е ПРАВ ВИНАГИ ПРИ НЕ ДОБРЕ РАБОТЕЩ ДВИГАТЕЛ на старите АЛФА РОМЕО ........ПЪРВАТА МИСЪЛ КОЯТА МИ НАХЛУВА В ГЛАВАТА Е НЕСИНХРОНИЗИРАНИ КАРБУРАТОРИ ....и надявам се много колеги които имат опит и такива автомобили ни подкрепят в твърденията ни ,защото САМО ХОРА КОИТО СА СЕ СБЛЪСКВАЛИ С ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
                  НАИСТИНА СА НАЯСНО С ВСИЧКО В ТАЗИ ОБЛАСТ
                  мога любезно да помоля колегата ZMG-Звезди да сподели от неговите впечетления и иследвания в тази област ТОЙ е е собственникът с най много класически АЛФА РОМЕО и надявам се има желание да сподели
                  всички впечатления и опит които е насъбрал покрай
                  тези красиви автомобили
                  -Аз си мисля нещо, мисля си .
                  -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                  Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Предполагам ви е станало ясно,че съм лаик в познанията си за автомобилните двигатели,но моята алфа мисля,че е пълен инжекцион.Вчера я палих и мотора работеше значително по-добре.Даже правих кръгче в квартала и колата си имаше мощност.След 20-ина минути,на ниски обороти започна да трепери и да гасне.За последно я бях палил през зимата,когато се появиха описаните в началото проблеми.Възможно ли е студеното време да дава толкова голямоотражение на работата на двигателя?

Comment

Прекъсва ли? Тичай до t&n car да вземеш 2 палеца и 2 капачки,че много ядове брах с тях на 164-ката,20тина лв е всичко разбирасе хубаво е свещи и кабели,но трябва някой да я види колата според мен,свещи,кабели капачите и палците задължително трябва да са читави!
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

СВЕЩИТЕ СА ЩО ГОДЕ НОВИ,НО НЕ СА ОТ СКЪПИТЕ,ЕДИН МАЙСТОР МИ ПРЕДЛАГАШЕ НЕКВИ СВЕЩИ И КАБЕЛИ ЗА 250 ЛЕВА ОБЩО.

Comment

Мани ги тия майстори, дето не им се знае името! Освен това не бързай да купуваш нищо преди някой компетентен да е видял колата. Все пак ако проблема е само при влажно време, твърде вероятно е проблемът да ти е в кабелите, капачките и палците.
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Капачки и палци само от t&n car,в никакъв случай от стамболийски!!!
                            ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                            BMW e39 facelift

Comment

много хубава кола имаш супер е (моята има същата вдлъбнатина при капачката на резервоара там май е слаба ламарината) сташна количка дано я опраиш и да те кефи моята също подскача,но само в ниските обороти сиг карбораторите са за ремонт
                              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                              sigpic
                              Нещо което работи - не се пипа!

Comment

алфата тръгна!

Comment

Working...
                                X