Известие

Collapse
No announcement yet.

Придобих мърлява, но с добра душа /купе/ Алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво Пламене, вложените пари си струват!

Аз искам да питам - какъв е цветът? Прилича ми на някакъв по-съвременен сребрист металик, От алфа гамата ли е или е правен за случая?

И още нещо - сори, че те замотах с гумичките на вратите, но нямам абслолютно никакво време напоследък. Все пак Гринго те е оправил.
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

колицата си става супер яка-дори почвам да се спичам ся как ще и пускам туловището вътре че да не се одраска .па и стана си студено вече.ама първо ПИРОНЧО да и сложи електриката и таблото и после я грабвам да се прави да оди.и Декстър ще тормозя малко веско я направил ......продължаваме нататък.проблем се оказаха тампоните на мотора -няма никъде ..хм
      75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
      kavasaki zzr-600 100 жребеца
      147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Мнооого добре става тая пущина,само да я направите ниска с едни 16-ки примерно-чук,евала за труда
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
          , човека ги може нещата, но ако не си оправи сроковете... няма как да може да е препоръчан... сам знаеш какъв срок даде и колко над него мина за да стане колата в този вид... ТАланта е безпорен, но крайния резултат се формира качество/цена/срок в едно. Цената не я знам, качестово го виждаме, срока е проблемен.
          А аз пък си мисля друго: такива бояджий са виртуози, хора на искуството , работят като им дойде музата - срокове има в шивашките цехове за конфекция!
          Прекланям се пред така свършена работа!
          75 2,0 '85
          75 2,0 TS
          Corsa A 1,4
          Corsa A 1,6 GSI

Comment

намерихме място къде да я скатаем след като веско я нагласи с боичките.капачета и смукателчета за мотора.остава големия проблем с преоборудването на купето и ел инсталациите и после идва лесната част....ритвам мотора в коша...хвърлям окачването към купето...набивам шута на генерацията мятам седалките към пода ....и готовои волан ще му сложа да има къде да се държи пламен в завоите..
            75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
            kavasaki zzr-600 100 жребеца
            147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Недвижимата ми собственост вече леко се приближава към мен - днес излезе от художествената академия в Н. Искър и е при Тони. Малко снимки от днешния ден. Вижда се задна лява вежда, че не е читава /благодарности на Пирона за дясната, но тя е назаем от него/. Така че все още се търсят задни вежди.
              Attached Files

Comment

и сега топката е у Тони, тежко му, бая погледи са върху него.... аре че ще падне снега.... Пламене в понеделник поръчвам поредните валове, ша ма караш да ти поръчам и да ги плащаш насила

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Нема ли форум на BMW за тебе... Ако топката беше у Тони щях да удрям капата в земята! Ама сега требе електрификация, демек Пирон. А той май се снима в нова версия на "Невидимия"
                  Заеби тия валове, боли гъза от цифрата...

Comment

Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                    Нема ли форум на BMW за тебе... Ако топката беше у Тони щях да удрям капата в земята! Ама сега требе електрификация, демек Пирон. А той май се снима в нова версия на "Невидимия"
                    Заеби тия валове, боли гъза от цифрата...
                    Пирона е сценарист на "Невидимия" а не ефтино актьорче.

А колата става мания, тоя цвят много и отива, какви ще са джантите последно? Оригинални или по-големи и изнесени навън?
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Пламене, честито за поредната стъпка напред в проекта! Господин Пиронкио ще свърши работа както много малко други биха могли, така че стискай зъби заслужава си всеки един ден чакане.
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

така откривам дарителски фонд за валове на Пламен......

някой да измисли едни 1350-1400 лева...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                          Пирона е сценарист на "Невидимия" а не ефтино актьорче.

А колата става мания, тоя цвят много и отива, какви ще са джантите последно? Оригинални или по-големи и изнесени навън?
                          Оригинални имам, 14-ки, на които им тича да носят зимните гуми. А наистина трърся 15 и/или 16 и да са с офсет най-много 30. За да са по-изнесени, както сам каза. С 15-те мога да си я возя еждневно с 205/50/15, а на 16 може да се забодат до 225/40/16 - да стъпи благо на пистата и да ги видя ФИАТите верно ли са толкова бързи...
                          Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                          Пламене, честито за поредната стъпка напред в проекта! Господин Пиронкио ще свърши работа както много малко други биха могли, така че стискай зъби заслужава си всеки един ден чакане.
                          Пирона ще свърши работата по-добре от всеки друг, факт. Не си и помислям за друг, ама един път да го видя и ще го щракна с белезници за волана като по филмите и ще му нося само хляб, вода и жици Пич е и му се кефя много, ама е голяма болка в задника...
                          Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          така откривам дарителски фонд за валове на Пламен......

някой да измисли едни 1350-1400 лева...
                          Дето имаше един лаф - "акъл не ща - пари ми дай!".
                          По-добре да си кажа каво мисля, че ми трябва преди валовете и някой ако може случайно, да помага:
                          -радиатор воден /моя още бива, ама ще умре всеки момент/
                          -радиатор за маслото /оня ФИАТ 156 1.9 jtd 16v май имал такова нещо/
                          -джанти 15 и 16, 5х98 , офсет под 30
                          -две вежди задни, декоративни.
                          -пружини по-твърди
                          -предна стаб. щанага /май има ейбах 29 мм точно за 75-ца/
                          -къдравите гуми по броните
                          Те такива неща...на разумни цени все пак - не ме влече аз да съм светлият лъч във финансовата криза за бизнеса с авточасти

Comment

Нещо, за което бях изгубил надежда...но Тони намери!!!
                            Чисто нови, оригинални тампони за 3.0 двигател...
                            Attached Files

Comment

Днес взех задния си мост от колегата Dexer/Тони/. С кротко лагерче, вместо тампон, боядисан...перефектен! За съжаление не успях да го снимам, но до няколко дни ще го щракна и ще кача снимки...тогава ще добиете представа как Тони изпипва всичко, при това адски точен и коректен!

Comment

Батки, няма да се сърдите, но хайде да се придържаме към темата
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X