Известие

Collapse
No announcement yet.

Страхотна Жулиета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Страхотна Жулиета

Здравейте колеги,

Попаднах на тази страхотна Жулиета в Пловдив. Както виждате от снимките, колата няма никаква ръжда (с изключение по черните рамки на стъклата). Двигателя и е двулитров и работи, но има проблем със втори цилиндър и харчи масло. Има теч на спирачна течност от заден десен спирачен апарат. Колата върви, но е бракувана, тоест за да се пусне в движение се минава Технотест, където таксата е 180 или 190 лева.
    Предполагам виждате на снимките, че е и хубаво изпълнение с оригиналните халогени и чистачки на фаровете. Има и електрически стъкла и кожен волан. По интериора не забелязах абсолютно никакви забележки. Има калъфи на седалките и шофьорския е скъсан, но ме съмнява седалката да е пострадала.
    Собственика и иска 500 лева на обява, но се е замислил и дали дане я кара на вторични суровини. Ще е много жалко ако това се случи, защото аз не се сещам да съм виждал в България по-хубава Жулиета от тази през последните няколко години.
    За мое огромно съжаление не мога да я купя, защото няма къде да я държа и в момента възстановявам друга кола, с която напредвам много бавно и по която трябва да похарча още доста пари.
    Ще се радвам много да разбера, че съм помогнал тази кола да намери нов дом и щастлив собственик.
    Телефона на настоящия собственик е:0887939567. Изглежда разбран човек. Успех!
    Attached Files

Ехаааааа.... Хайде някой да скача и да я взима...
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Тия дни ще го преслушам тоя пич
      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Побързай, защото не знам колко време ще стои колата

Comment

Aз съм я заплюл отдавна,но още търся собственика.Чакам един колега които живее там да ми го намери.До неделя трябва да разбера кои е.Ако някои знае кои е моля да ми даде кординати.

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:50 ----------

Чак сега като прочетох по-внимателно първия пост видях,че има телефон за връзка.Благодаря на колегата пуснал темата

Comment

Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
            Собственика и иска 500 лева на обява, но се е замислил и дали дане я кара на вторични суровини.
            Изглежда много добре и ако можеш го убеди да не я дава на вторични . Все ще се намери някой мераклия да я стегне
            П.С. много са ми интересни такива хора примерно слагат цени 500-1000 лв и накрая я дават за 200 на вторичните
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Kолата съм я виждал на живо няколко пъти.Външния вид е страшно запазен.Няма удряно или ръжда,страшна еПри положение,че седи навън без да е в гараж,просто се възхищавам как се е запазила.Знам че се кара един път в годината,но повече информация може да даде един колега(тои като види темата ще си каже)

Comment

Леле Алфичката е УНИКАЛНА за годините си и като информация която даде колегата няма да трябват много сретства за да се вкара в пътя. Много бих искал да я взема но вече имам 3 алфи и съседите ми ме гледат срашно.А ако заема още едно място на паркинга пред блока сигурно ще ме изгонят
                Дано някой да я вземе и да си я кара с кеф!!!
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

май вече някой ви испревари момчета ама той ще се похвали
                  alfa 164 t.s ex
                  tipo 2,0 16v turbo ex
                  opel astra amnesia ex
                  megane 2 ex
                  alfa 159 jtd ех
                  audi A6/S TQ 330+
                  audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                  alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Днес ходих и разговарях със собственика.Жулиетата ми трябваше за части по моята,но като видях колко е запазена просто се отказвам.Или трябва да си стягам 2жулиети или моита да остане за части(което не мога да си представя)Ще си стягам моита си и нека някои се радва на тази запазена жулиета.Иначе колата е карана до октомври.Миналото лято са ходили на море и оттогава стои.Собственика е много точен и добър човечец.Има проблем с единия цилиндър и харчи доста масло.
                    Е ако до няколко дни не я отмъкне някои ще я присвоя

Comment

айде да честита официално новата придобивка
                      на нашия колега mainacore
                      честита баба алфа и безаварийно
                      alfa 164 t.s ex
                      tipo 2,0 16v turbo ex
                      opel astra amnesia ex
                      megane 2 ex
                      alfa 159 jtd ех
                      audi A6/S TQ 330+
                      audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                      alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Тук в Пловдив много откачени се навъдиха!

Евала Викторе!
                        Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
                        Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

Честито на колегата!!! Успех в реставрацията и после само

Comment

Ще се радвам ако новия собственик се похвали че е купил колата, за да знам че е спасена и че съм помогнал на някой да се сдобие с хубава Алфа.
                            Поздрави

Comment

Това купе на колко годинки е, че е невероятно запазено...
                              Честито на колегата
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X